Advanced SystemCare 3.0.1
Advanced SystemCare 3.0.1 yeni sürümü nasıl indirebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz tşk.
tabib2Advanced SystemCare 3.0.1 yeni sürümü nasıl indirebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz tşk.Verilen konudaki "burd." yazan yere tıklayın. Açılan sayfadan da "Download Now" yazısına tıklayın.
vermiş oldugunuz bilgileri uyguladım ama doyayı indiremedim tekrar yardımcı olurmusunuz.tşk.
tabib2vermiş oldugunuz bilgileri uyguladım ama doyayı indiremedim tekrar yardımcı olurmusunuz.tşk.Açılan sayfada "Download Now" yazısına tıkladığınızda biraz bekleyin beklediğiniz halde otomatik olarak gelmiyorsa;
"Your download will begin in a moment. If it doesn't, click here to try again." yazısındaki "click here" yazan yere tıklayıp indirebilirsiniz. Kolay gelsin...
güsel ama tam anlamdım biraz daha geniş açıklarmısınız
ben acs pro 3 kullandım ancak silip bu programlarla devam etmeye karar verdim:
ccleaner
regcure
auslogicsDisk Defrag
auslogicsRegistry Defrag
ayrıca tuneup utilities 2009 ile ek birçok özellie sahip olabilirsiniz. Hepsi mininova'da var..
Ben 2.sürümünü bayadır kullanıyorum 3.sürümü yani bu sürümü daha Beta aşamasındayken kullanmıştım pc'yi optimize ettikten sonra pc'nin her açılışın da MSI redist setup gibisinden bir uyarı vermeye başladı sonra da kaldırdım ama şimdi Beta'dan çıkmış umarım tüm sorunlar giderilmiştir belki biraz daha ilerde kullanmayı düşünebilirim ama IObit'in yaptığı yazılımlar iyi olur