Bende 1 yıllık norton antivirüs var ve bugün advanced system care ultimate 6 yı yükledim (tavsiyeler üzerine. çok iyi program diyor herkes). şimdi asıl sorum şu norton ve advanced systamcare ultimate6 bir arada çalışır mı ? pc ye zara verir mi ikisi. Yani aynı anda 2 antivirüs olmaması gerekir ya. Bunların ikiside aynı görevi mi görür ( virüs bakımından) yoksa pc de ikiside olsa olur mu ?
Advanced Systemcare ultimate 6 ve norton
ASC sadece temizlik ve bakım programı antivirüs programı değil.
Nortonla bir çakışma yapmaz ancak Ben ASC yi tavsiye etmiyorum birde bu soruyu soran için bilmediğinin farkındayım senin gibi kulalnıcılar o tür programları kullanıp sistemi çoğunlukla çökertiler.
herşeyi abartıyosunuz bilgisayarıma herzaman format atardım kaspersky 2012 lisanslı aldım paraya ilkdefa kıydım ama bunu formattan sonra yüklettim formattan sonra ilk işiniz virüs programı yüklemek olmalı sonra indirdiğim herşeyi ilk önce kaspersky ile taradım resim bile olsa :D güvenmediğim kimsenin linkine tıklamadım güvenli modda olsun taramayı geciktirmedik ccleaner ve ashampoo winoptimizer8 kullanıyorum virüs programının yanında bilgisayardan anlamayanlara göre program bunlar yükledikten sonra kendilerini kendileri ayarlıyolar sen sadece düzelt ve temizle diyosun temizliyolar 1 yıldır format attırmadım bide kaspersky virüs programının ayarlarını en yüksek güvenlik şeçeneklerini ayarladım oda etkili bi güvenlik
Sn.murat5038 'e katılıyorum. Evet bu yazılımlar temizlik ve optimize işlemi yapıyorlar ama, özellikle ASC adlı yazılım bazı programlarla
uyumsuzluk yaşıyor. Mesela Goole Chorome un kasılmasına ve hatta çökmesine neden olabiliyor. Benim bahsttiğim Pro sürümü
ücretsiz sürümü manuel çalıştığı için yapmıyabilir.
Advanced systemcare 6 ile tara ve düzelt yaptım. Sonuç tüm programlar çöktü.Sanırsam windows'un dosya uzantı programlarını sildim. Hiçbiri açılmıyor.Sadece resim ,müzik ,video görüntüleyebiliyorum. Oyunlar,skype,utorrent,advanced systemcare,adobe,ccleaner ayrıca windos 7'nin bazı uygulamalarıda çalışmıyor.sistem kurtarma dahil birçok şey çökmüş durumda. Hiçbir şekilde açılmıyor. güvenli modla sistem geri yükleme yaptım ama oda en son hata verdi :sistem geri yükleme sırasında belirtilmeyen bir hata oluştu.(0x80070067). Lütfen bunun bir çözümü varsa yardımcı olun.
Advanced systemcare 6 ile tara ve düzelt yaptım. Sonuç tüm programlar çöktü.Sanırsam windows'un dosya uzantı programlarını sildim. Hiçbiri açılmıyor.Sadece resim ,müzik ,video görüntüleyebiliyorum. Oyunlar,skype,utorrent,advanced systemcare,adobe,ccleaner ayrıca windos 7'nin bazı uygulamalarıda çalışmıyor.sistem kurtarma dahil birçok şey çökmüş durumda. Hiçbir şekilde açılmıyor. güvenli modla sistem geri yükleme yaptım ama oda en son hata verdi :sistem geri yükleme sırasında belirtilmeyen bir hata oluştu.(0x80070067). Lütfen bunun bir çözümü varsa yardımcı olun.:) yukarda söylemişdim hala kullananlar var neyse.
Services(Servisler)
İlk önce msconfige girceksin Ordan Hizmetler kısmında Tüm microsoft hizmetlerini gizle tikini işaretleyip geri kalanları seçip devredışı bırakın.
Burdanda (başlangıçdan)
Hepsini Seçip disable all(Hepsini devre dışı bırak) tıkla.
Son Düzenleme: murat5038 ~ 11 Mart 2013 22:05
Tamam allahıma şükürler olsun ki buldum en sonunda çözümü. Windows kullanıcı haklarımı kısıtlamış + kayıt defterinden birşeyler silinmiş. Bitane kayıt defteri düzeltici exe.fix ile hallettim kayıt defterini. kullanıcı haklarınıda geri açıp parola koydum. DÜZELDİ .en sonunda yarabbim ya ... ;) Yinede teşekkürler.
ASC sadece temizlik ve bakım programı antivirüs programı değil.ASC'yi kötülemezsen sevinirim. Kullanmayı bilmeyen arkadaşlar ASC pc'yi çökertti diyorlar. Ben kullanıyorum isterseniz resminide çeker gönderirim. Çatır çatır gidiyor pc. Ayrıca içinde İobit Malware fighter da var. Virüs korumuyorda işte Antivirüsle geçinip gidiyoruz :)Nortonla bir çakışma yapmaz ancak Ben ASC yi tavsiye etmiyorum birde bu soruyu soran için bilmediğinin farkındayım senin gibi kulalnıcılar o tür programları kullanıp sistemi çoğunlukla çökertiler.
ama antivirüs de yazıASC dahilinde İobit malware fighter vardır yani virüs koruması yok. Malware koruyucusu var.Ultimate versiyonunda antivürüs özelliğide var.Malware fighter var.Advanced systemcare 6 ile tara ve düzelt yaptım. Sonuç tüm programlar çöktü.Sanırsam windows'un dosya uzantı programlarını sildim. Hiçbiri açılmıyor.Sadece resim ,müzik ,video görüntüleyebiliyorum. Oyunlar,skype,utorrent,advanced systemcare,adobe,ccleaner ayrıca windos 7'nin bazı uygulamalarıda çalışmıyor.sistem kurtarma dahil birçok şey çökmüş durumda. Hiçbir şekilde açılmıyor. güvenli modla sistem geri yükleme yaptım ama oda en son hata verdi :sistem geri yükleme sırasında belirtilmeyen bir hata oluştu.(0x80070067). Lütfen bunun bir çözümü varsa yardımcı olun.Programlarına bir şey yapmaz. Eğer kayıt defteri girdilerin dağılmışsa ve sen program onları düzeltmeden programı aniden kapatmışsan böyle bir şey olur(Boot sırasında ki pencerede aniden pc kapatırsan ya da Tarama sırasında kapatırsan). Bir daha tarasaydın varsayılanlara dönerdi programlar. Sende onları düzeltirdin elinle(neyse ki sorunun hallolmuş).ASC'yi kötülemezsen sevinirim. Kullanmayı bilmeyen arkadaşlar ASC pc'yi çökertti diyorlar. Ben kullanıyorum isterseniz resminide çeker gönderirim. Çatır çatır gidiyor pc. Ayrıca içinde İobit Malware fighter da var. Virüs korumuyorda işte Antivirüsle geçinip gidiyoruz :)Bir zararı dokunuyorsa ve istediğim özellikleri karşılamayıp bir sürü iyi olan varyasyonları daha iyi işler yaparken bu kötü yapıyorsa Ve bana göre ters giden bişey gördüğümde kötülerim.Asc yi bilmeyenler çökertir demişdim yukarda bilenlerde çökertiyor ama onlar farkında bile olmuyorlar fark bu.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 22387 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2012Bir zararı dokunuyorsa ve istediğim özellikleri karşılamayıp bir sürü iyi olan varyasyonları daha iyi işler yaparken bu kötü yapıyorsa Ve bana göre ters giden bişey gördüğümde kötülerim.Zararı dokunduğunu şahsen görmedim. Ve çoğu işi karşılıyor(Kaldırma için Revo kullanıyorum mesela). Ben ASC karşısında bir tek Avg PctuneUp gördüm ancak ASC'ye alışınca öyle gittim.Asc yi bilmeyenler çökertir demişdim yukarda bilenlerde çökertiyor ama onlar farkında bile olmuyorlar fark bu.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 22387 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2012Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0168 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010Konu eski ama rastlayınca yazmadan geçemedim.
acs nin antivirüs olmadığını söylemeyenler önce bir araştırmak zahmetinde bulunsaymış keşke.
Acs ultimate bitdefender motoru ve veritabanını kullanıyor. Çok yüksek düzeyde koruma sağlıyor. iobitin malware aracı da dahil.
Anlık koruma da sağlıyor. Sade güvenlik duwarı olarak windowsun güvenlik duvarını kullanıyor.
30 mb civarı ram kullanıyor ki çok iyi miktar bu.
Artı sistem araçları ve microsoft security essential kadar hızlı.
Herkesin araştırıp bi şans vermesini tavsiye ederim. :) beleş ne de olsa.Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 02 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013Advanced System Care'de Bakım kısmında, diski tara ve savunma açığını düzelt seçeneklerini devre dışı bırakın, program tıkır tıkır çalışır ve memnun kalırsınız. Savunma açığını düzelt çalışırsa windows allak bullak olur. Diski tarat seçeneği de işaretlenmezse iyi olur.
Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 02 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013Advanced System Care'nin ultimate versiyonunda antivirüs programı var, diğer versiyonlarında yok. SSD harddisklerde parçalanmış dosya birleştir işlemi yapılmamalıdır, zararlı olur.
Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 01 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2013Bende Advanced System Care 6.1 Kullanıyorum 1 senedir. İçinde Antivirüs de ekli. PC'de hiç bir çökertme, program bozulmaları (açılmamaları örn. msconfig) vb. bir sorun olmadı. Sen sorun oluyor diyorsun ama program gayet güzel. PC bakım mükemmel işliyor.