Yalnızca 1 günlük aerocool Strike-X kasamı satıyorum..
Eksen bilgisayardan alınmış olup Full kutu içeriği ve fatura mevcuttur...
İstanbul içi elden teslim, istanbul dışı her ile kargo ile gönderim yapılır...
kasada en ufak sıkıntı yoktur...
kendi 2 fanına ek olarak 2 adet 120mm fan daha verilecektir..
Fiyat PAZARLIKSIZ 150tl dir..
fotoğrafları ...
Aerocool Strike-X GT 1 Günlük!
- 1
- 2
benim satığım ürün de 0...
henüz bugün geldi... parçalarım içine sığmadığından satıyorum..
ben 170 tl ye aldım kasayı... 150 nin altına satılmayacak...
ayrıca kasanın yanında fazladan 2 adet 15 er tl değerinde kullanılmamış fan var...
Ne diyeyim hayırlı satışlar
Acaba hangi parça sığmadı merak ettim .
1. si kasanın arkasına aldığım kabloların fazlalığı sebebiyle kapak kapanmadı...
2.si kasanın egzoz fanıyla cpu soğutucuya taktığım 3.fan birbirine denk geldiğinden bir tanesini iptal etmem gerekiyordu.. kullandığım noctua fanların tanesi 60 liradır...
sorgular tavrın hoş değil... kasayı satıyorum... niye sattığımın da bir önemi yok... isteyen gelir görür inceler alır...
Öncelikle fiyatı biraz daha cazip yaparsanız alıcı olabilir ama bu forumda 2. el satış pek yok bu yüzden başka yerlere bak. 120-130 TL bence daha iyi olur ve bence Full Tower bir kasa al.
Kasa tavsiyesi istersen bugün bir konuya yanıt verdim oradan alıntıyı ekliyorum ve linki de veriyorum.
100-200 TL: Aerocool Strike X Gt, Dark Evo II200-400 TL: Aerocool Xpredator Big Tower, Aerocool Strike X Hot Swap, Akasa Venom Toxic, Thermaltake Armor Pencereli Full Tower, Thermaltake Element V, Cooler Master RC 831
400-600 TL: Thermaltake Level 10 GT, Cooler Master Cosmos 1000 veya Cosmos Pure Black, Corsair Obsidian 800D,
600+ : Cooler Master Cosmos II Pure Black.
Şu anlık aklıma gelenler ve araştırdıklarım bunlar. Aklıma geldikçe güncelleyeceğim mesajı.
Burada yazdıklarım ve diğer arkadaşların yazdıkları kasalardan seçebilirsin. Ve bu kasalar Teknobiyotik ve Vatan'da mevcuttur. Birçoğunu araştır derim ;)
Hakikaten resimlerde büyük görünüyordu kasa küçükmüş .
Big towerlarda çok pahalı ama.
muhtemelen xpredatora geçicem ...fiyatı uygun, görüntüsü de istediğim gibi... yeterince de geniş bir kasa..Aynen 7 fanlı olan kasası çok hoş duruyor. Ama Aerocool kasaların canı biraz burnunda oluyor. Bende de Aerocool Strike-X var da.bunu satamazsam buna da bir download sistemi koyarım..
Oc yapmadığın sürece sorun yok
Stok fan kullanılsaydı o sistemde sorun olmazdı.
ben zamanında hurdacıdan aşağıda ki kasayı 7 liraya aldım... fan saklama, ve ekstra havalandırmaları olsa değiştirmeyecektim hiç... markası falan belli değil ama malzeme kalitesi harika.
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Stok fan kullanılsaydı o sistemde sorun olmazdı.Cpu fan sadece o.c için gerekli değil. Ben örneğin 2500 TL'ye sistem toplasam Cpu fan koyarım. Ve şöyle düşün sen o adama HD7970 + 2500k vs. öneriyorsun yanına da dandik bir kasa. Adam beğenmezse bedduayı küfürü sen yiyeceksin. Ne mesaj sayın kurtarır ne de sistemdeki HD7970...
Tabiki 2000 tl üstü bir sisteme o kasa uygun değil.
Örneğin akasa venom v.s. bir soğutucu alsa yeterli olucaktır kasa.
Harkia diyeceğim fiyatı fazla diyeceksin en iyi uzatmamak ne desem anlamayacaksın. Sen mesaj sayını arttırmaya devam et.
- 1
- 2