slm arkadaşlar size önerim sakın ama sakın bu markadaki kasalardan almayın nedenmi görüntüsü çok iyi ama ön paneldeki fan kontrolcüler+usb çıkışları bağlı bulunan kontrol kartını nedense dandik yapıyolar amacım kötülemek değil bilgilendirmektir olurda alırsanız birgün bilgisayarınız açtığınızda ön panelden dumanlar çıktığında sakın olaki şaşırmayın size sölediğim duman olayına alışkın olduğum için bana pek yabancı gelmiyor bu olay vede bu lanet olasıca kasayı 2. kez gönderiyorum chip online da hepsi burada.com rezilliği diye bi konu vardı aynen tam rezillik konu değil tabi hepsiburada.comun rezilliği yorumlarınız bekliyorum bu arada yine bi hatırlatmada bulunayım (amacım kötülemek değil bilgilendirmektir) ilginiz için şimdiden teşekür ederim
Aerocool X Predator Evil Black sorunu bitmezzzzzzz
Aerocool Strike-X kullanıyorum ben bir soruna rastlamadım :) ama fan kontrolü yok ben de, uyarıların için tşk. :)
yok fan kontrol bölümündeki tüm bağlantılar yandı nasıl olduysa durduk yere bi defa bastım cos duman dumanı götürüyo yani anlıcan usb fan kontrolcü hepsi yandı şimdi sistemi defterin üstüne kurdum öle takılıyorum bakalım ne zaman gelecek kasa garantiden tüm tartışma fikir ve düşüncelerinize açığım şimdiden teşekkürler
hıı bu olayda nasıl oldu bilgisayarım ramler yüzünden mavi ekran hatası veriyodu oyuna girdinmi 15 dk sonra kapanır oyuna girmediğinde 1 yada 2 saat sonra kapanırdı bırak bide ram almak zorunda kaldım mavi ekran yüzünden kasadanda oldum arkadaşım boşuna demiyor bilgisayar kadın gibidir herzaman sorun çıkartır die :)
Bir kaç sene önce almıştım bende diğer kasalara göre fiyatı hem uygun hemde güzel ve kaliteli görünüyordu. Ancak 3. aydan sonra jeton düştü ama geç oldu.