affiliate marketing

shiryn
09-12-2009, 12:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

hepinize merhabalar.sanırım birçoğunuz affiliate sistemini etkin kullanmanın nasıl büyük bir potansiyel gelir kaynağı olduğunu biliyorsunuzdur. ben de uzun zamandır bu konuyla ilgiliydim.ama yapılması zor, profesyonellik isteyen bir iş olduğunu düşünüyordum.öyle bir şeyle karşılaştım ki, sadece mail yazabilecek kadar internet bilgim olmasına rağmen, artık adwords ve affiliate kullanarak nasıl para kazanabileceğimi anladım. türkiye'de affiliate+network+marketing sistemini ilk kez kuran; üstelik patentini alarak başkalarının sistemini kopyalamasını engelleyen bir firmayla tanıştım.
şimdi arkadaşlar demem o ki, ülkemizde birçok kişi internetten nasıl para kazanılacağı sorusuna 'reklam tıkla para kazan' furyasının kulaktan dolma söylentileriyle cevap verebiliyor. Oysa biraz ilgili herkes az bir çabayla kendi işinin patronu olabilir bu sektörde.üstelik sermayesiz, ona buna tıklamadan...
ya da internet kazançları alternatifini bir yana bırakıp, ek gelir için eşe dosta akrabaya, gel sana şu kremi satayım, şu vitamini almazsan ölümü gör... ısrarlarıyla fenalıklar geçirten kataloglu satış sistemlerini deneyen, ama aylarca çabalayıp, kayda değer birşey kazanamadığını farkederek bu işi bırakanlar var.
Kendine iş ve kazanç alternatifleri arayanlar, uluslararası para döngüsü merkezi interneti, bir gelir kaynağı olarak kullanabilmek isteyenler için detaylı bilgi: www.forrealmlm.com
herkese iyi günler, bol kazançlar dilerim...