After Effects Tüm Efektler

kamilce78
18-10-2011, 01:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

AFTER EFFECTS TÜM EFEKTLER
Elimde After Effects programının tüm efektleri (kan, sis, duman, patlama, yangın, cam patlaması, su fışkırması vs.)
bulunmaktadır.
Kolay kolay bulamayacağınız, yaklaşık 12.9 GB lık (3 dvd) lik arşiv, herkez yararlansın diye
kısa bir süre için sadece 20 TL.. (Bildiğiniz üzere efectlerin sound (ses) dosyaları bulunmamakta, sadece effectler
verilmektedir. Ses dosyalarını kendiniz temin edeceksiniz.(internette kolayca bulunabilir.))

İsteyenler [email=kamilkurtulus06@hotmail.com]kamilkurtulus06@hotmail.com[/email] adresine email yollayabilirler...
Türkiye'nin her yerine gönderilir, kargo "alıcı" ya aittir.

djremix
18-10-2011, 02:15   |  #2  
Üye
64 mesaj

kolay kolay bulunamayanmı ? Bedavadan indirdigin dosyayı milletemi satıyon paylasımcı ol biraz aftereffects.forummum.com yada aftereffects.forumation.com da o parayla sattıgın efekt paketleri var ve ucretsiz onu gec google amcaya after effects full effects pack yazınca bir suru site cıkar ör videohive top 50 yada videocopilot essantial 2 tereciye tere sattırmazlar burda ayık ol bende ultimate pack var sound Fx The bullet v.s 86 GB adresini ver dvd yapıp yollayım bedava

kamilce78
21-10-2011, 02:08   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

Sende var diye illaki herkez de olacak diye bir kaide yok. Hem serbest ticaret ortamında kişiler kararlarını kendisi verirler.
Ayrıca söylediğin gibi beleş indirilmiş şeyler değil, tarafıma verilmiş dosyalar.

Bu arada sen bu forumda "paylaşımcı" oldun mu hiç? Ya da neyi paylaştın?

Yazdıklarına da bakılırsa anlaşılan yaşın henüz çok genç...Saygılarımla..

djremix
22-10-2011, 17:15   |  #4  
Üye
64 mesaj

ben hiç bir zaman dosya paylaşmadım zaten bunu yapan kaliteli siteler var olduki paylaştım gidipte senin gibi ucretle satmam oke  saygılarımla