Ağ bağdaştırıcı sorunu net yok

bahatki
06-03-2012, 11:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Merhabalar 
    Masaüstü pc de bir sorunum var. donanım olarak realtek ethernet kart ve pci kablosuz kart mevcut. daha önceleri kablosuz bağlantı yapıyordum ve problem yoktu. ancak dark usb high power le bağlanıyordum ancak bir ara bu adaptörü router moduna aldım ve olan oldu. 
şu an ne ethernet kartla ne kablosuz ne de usb adaptörle nete giremiyorum.
    Şu var yalnız bağlantı kuruluyor.ve kablosuzda da mükemmel bağlantı alıyorum. ancak giden gelen trafiği ilk bağlandığımda ilerliyor ve sonra donup kalıyor. bu olay kablosuzda da kablo ile bağlandığımda da aynı. pc ye format attım ama sorun yine düzelmedi. ip ayarlarını elle yaptım bağlantı kuruluyor. 
aynı ağ kablosunu laptopa taktığımda aynı ip ayarlarını elle yaptığımda laptop ta problem yok. Bu sorun daha önce laptopta da olmuştu ama kendi programı olan samsung magic doktor ile tarama yaptığımda ağ sorununu buldu ve düzeltti. ancak problem masa üstünde devam ediyor. şimdi bu magic doktor programını masaüstüne yüklesem ne olur. Bu şekilde bir problemle karşılaşan oldumu. Ne yapmam gerekir. 

Bir yerde bir şey kapalı ama ne olduğunu bir türlü çözemedim. 

not : ethernet kartın sarı ışığı kabloyu taktığımda sarı sürekli faal turuncu yanıp sönüyor. 

Bir virüs olsa formattan sonra düzelmesi gerekmezmiydi.