AĞ BAĞDAŞTIRICILARINDA WİRELESS ADAPTER KAYBOLDU

toxic12
28-03-2009, 03:32   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Selam arkadaşlar, bugün ağ bağdaştırıcıları bölümünden wireless aygıtım kayboldu. Orada nasıl çıkaracağımı bulamıyorum. Driverini toshiba original siteden temin edip yükledim. Ancak bir işe yaramadı. Bunun yanısıra her açılışta usb2.0 wlan adapter driver yükleyin diye bir mesaj çıkıyor. usb2.0 wlan adapter aygıtı,aygıt yöneticisi içerisinde diğer aygıtlar bölümünde görünüyor ve bunun driverinin yüklenmesi isteniyor.Aygıt yöneticisinde Realtek wireless adaptörümü ağ bağdaştırıcıları bölümünde tekrar nasıl görebileceğimi ve bu usb2.0 wlan adaptörü uyarısını nasıl yokedeceğimi bilmek istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

BILGISAYAR OZELLIKLERI=
TOSHIBA A210 19D
WISTA HOME PREMIUM

OnlyMann
28-03-2009, 10:16   |  #2  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

muhtemelen sürücü uymadığı için sorun veriyor. yapılacak diğer aygıtlardan üzerine gelip sağ tuş sürücüyü güncelle yapmalısınız. ancak indirdiğiniz dosyayı öncelikle c: ye açmalısınız. güncelleme de de gözat diyerek açtığınız klasörü göstermelisiniz.

başka bir yolu da diğerleri içinde silip tekrar kurmak olacaktır. Ancak dediğim gibi indirdiğiniz sürücü vista destekli olamdığı içinde sorun veriyor olabilir. Vista uyumlu olanı indirdiğinizde veya makinanın içinde de kayıtlı olabilir. bulmanız gerekecektir.

toxic12
28-03-2009, 23:00   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

toshiba official siteden vista driverini yükledim. sonra açıp kapadım hala aynı sorun vardı. ancak bu gün açtığımda sorun ortadan kalkmıştı. zannederim dediğiniz gibi driverdenmiş.