bilgisayarım normal çalışıyordu.bilgisayarımı açtığımda karşıma yazı çıktı.windows internetten alınan bazı dosyalardan dolayı açılamamaktadır sistemde hata oluştu.ben bilgisayarı açamayınca formatladım şuanda ağ bağdaştırıcısı gözükmüyor.internete giremiyorum.şuanda kurulu olan windows vista görünümlü xp.acaba sorun donanımsal mı yoksa işletim sistemindemi.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
ağ bağdaştırıcısı
Sorununuzun kaynağı eklemeli windows olabileceği gibi sürücü (driver)lerin doğru yüklenmemesinden de kaynaklanabilir. Bu tür bozulmuş (orijinal) windowsların kullanımı çok önerilmemekle birlikte bir çok sorunun kaynağını oluşturmaktadır.
Makinanıza ait daha detaylı bilgi verirseniz ona göre yorum yapılabilir.
şimdi aygıt yüneticisinde ağ bağtaştırıcı göremiyorum aslında bütün sorun bu daha öncede büle bir sorun yoktu normal calışıyordu xp perfeck ama vista gürünümlü benim asıl sorum bu aygıt yüneticisinde neden ağ bağdaştırıcıyı güremiyom yardımlarınız için şimdiden teşekürler
Aygıt yöneticisi altındaki Ağ Bağlantılarım içinde görebilmeniz için sürücüsünün doğru yüklenmiş olması gerekir. Ancak o zaman görebilirsiniz. Tanımınız doğru yapılmadığı için aygıt yöneticisi altında ! veya ? işareti içerisinde yer alacaktır. Elinizde Ağ bağlantısının CD/DVD varsa takıp, ? veya ! içerisinde Ağ bağlantısı ile ilgili satırın üzerinde sağ tuş sürücü güncelle demeniz ve yer sorduğunda da CD/DVD yi göstermeniz yeterli olacaktır.
Öncelikle burası vista forumu görünüm vista da olsa sistem xp neyse onu geçtik
ethernet kartınızın aygıt yöneticisindede görunmemesinin tek sebebi ethernet kartınızın bilgisayarınızda takılı olmamasıdır.
Ethernet kartınız zarar görmuş olabilir veya sistemizde buyuk bir sorun olup etthernet kartını göstermiyor olabilir ( veyadan sonrası biraz saçmaydı ama ihtimal) harici bir ethernet kartı takarak deneme yapmanızı tavsiye ederim.