selam,Benim sorunum şu:internet bağlantım var hiçbir problem yok yalnız,sağda saatin yanındaki ağ bildirim simgesinin üstünde (X)çarpı işareti var.Daha önce internet bağlı olmadığı zaman çıkan bu çarpı işareti şimdi sürekli orda.Bu olay başlayalı 1 hafta falan oldu sebebini anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
işletim sistemim Vista busines 32 bit
Ağ bağlantı simgesi
bağlantı sorunun yoksa sorun olacağını zannetmiyorum çünkü zamanla simge dosyaları veya onları gösterilmesini sağlayan dosyalarda ufak bozulmalar oluyor bundan kaynaklı olabilir
kablosuz ag baglantısı kullanıyorsan ag baglantılarıma gır
ag baglantılarını goruntule de ıkıtane baglantı cıkcak
onlardan yerel ag baglantısı yazan yerı mausun sagıylan tıkla
devre dısı bırakde
eger kablolu ag baglantısı kullanıyorsanda dıger yanı kablosuz ag baglantısı sımgesı ısaretını mausun sagıyla tıkla devre dısı bırak de duzelır bu kadar basıt anlatabıldımmıı arkadasım yanlız kullanmadıgın baglantı turune devre dısı bırak de yoksa netın yayını kesılır eger kullandıgın sımgeyı devre dısı bırak dersen yanlıslıkla tekrar ustune gel mausun sagıyla etkınlestır ı tıkla ancak bıtane sı devre dısı olmalı cunku bırı anladıgım kadarıyla fazlalık suan ekranın sag altındakı ok ben oyle yapıyorum...sadece baglı olan gozukuyor dıgerı ı yandan net yayını taktıgım an aktıf edıyorum...