Merhaba Chip
Daha önce cevirmeli bağlantı kullanıyordum şimdi ethernet portundan ADSL ile bağlanıyorum. Eski çevirmeli ağ bağlantılarını silmek ne mümkün, bir türlü silemiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler!
(Bu arada cico adlı üyenin; "internet özelliklerine gir bağlantıları seç listeden çevirmeli bağlantını seç ve kaldır de" tavsiyesi de hiç bir işe yaramıyor! Zaten ilk ADSL modemi USB bağlantılı almıştım. Onun kurulumunu yaparken bir türlü yeni bağlantı kuramamıştım. "Telefon defterine yazılamıyor Hata 624:Sistem telefon defteri dosyasını güncelleştiremedi" diye kurulumu bitirmeden çıkıyordu.Ondan sonra modemi ethernet bağlantılı başka bir modelle değiştirmek zorunda kalmıştım.)
Ağ Bağlantıları
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
Yıllanmış Üye
561 mesaj
niye yeni konu açma gereği duydun bu konu zaten vardı.
Yeni Üye
40 mesaj
önce modemini tamamen kaldır, resetle, sonra çevirmeli bağlantıları sil, daha sonra modemi tekrar yükle, kullanım klavuzuna harfi harfine uy, bu arada hangi işletim sistemini kullanıyordun?
OP Yeni Üye
45 mesaj
XP Pro. Modemi kaldırıp resetledim açılınca win kendisi donanım bulundu deyip hemen kuruyo. Hülasa yine amacıma ulaşamadım!
Son Düzenleme: cello_TR ~ 08 Nisan 2005 15:10