Merhaba.Ben sitenize yeni üye oldum.Bir kaç sorunum vardı.
Birincisi; Ağ bağlantılarımı devre dışı bırakamıyorum." Bağlantı şu anda devre dışı bırakılamıyor.Bu bağlantı, Tak ve Çalıştır' ı desteklemeyen bir veya daha fazla iletişim kuralı kullanıyor olabilir ya da bağlantı başka bir kullanıcı veya sistem hesabı tarafından başlatılmış olabilir." diye uyarı veriyor.Benden başkada kullanıcı yoktur.
İkincisi; Bilgisayarım açıkken ve internette iken Bilgisayarım kendi kendine kapanıp açılıyor.
Yukarıdaki sorunlarıma yardımcı olursanız memnun olurum.Bunun için şimdiden teşekkür ederim.
Ağ bağlantım ile ilgili
Başlat-tüm proramlar-donatılar-iletişim-ağ kurulum sihirbazı-ileri-ileri-hayır.başka bir internete bağlanma yolu seçeceğim-diğer-bu bilgisayar doğrudan internete bağlanır henüz ağım yok.
Yada masa üzerindeki 'bilgisayarım' simgesine mausla sağ tıkla özellikler-bilgisayar adı-ağ kimliği-ileri-bu bilgisayar ev kullanımı için ve bir iş ağının parçası değil.
İkinici soruna gelince sitemini iyi bir anti-virüs programıyla tarat.Daha sonra bilgisayarının ısısını ölç.Bilgisayarının özelliklerini yazarsan güç kaynağından mı değil mi? yorum yapabiliriz.
öncelikle teşekkür ederim.Ben önce xp cd sini takıp baştan yükleme yapıyordum.Ama bu sefer xp cd sini takıp repair dedim format c: yazdım öyle yükledim. Bilmiyorum ikisi farklımı aynı mı şimdilik düzeldi.Ben yinede size bilgisayarımın özelliklerini belirten resmi gönderiyorum.Fikirlerinizi bekliyorum.Saygılarımla.
öncelikle teşekkür ederim.Ben önce xp cd sini takıp baştan yükleme yapıyordum.Ama bu sefer xp cd sini takıp repair dedim format c: yazdım öyle yükledim. Bilmiyorum ikisi farklımı aynı mı şimdilik düzeldi.Ben yinede size bilgisayarımın özelliklerini belirten resmi gönderiyorum.Fikirlerinizi bekliyorum.Saygılarımla.