Arkadaşlar windows7 ultimate 32 bit kullanmaktayım.Laptopumda eskiden böyle bir sorun yoktu ama fotograftada gördüğünüz gibi bağlantılar kısmının yanı boş.Ben DNS ayarlarımı değiştiremiyorum.Ağ bağlantılarını yönet dediğimde ise sadece bluetooth görünüyor.AIRTIES görünmüyor.Ethernet baglanıyorum.İnternete girişim sorunsuz ancak ben dns değiştirmek isteyince caresiz kalıyorum, lütfen yardım ediniz.
Ağ Bağlantısı Sorunu!
aygıt yöneticisinde aygıtlarınız sorunsuz görünüyor mu?
donanımı kaldırın donanım değişikliklerini tara deyip yeniden kurun
Solda bağdaştırıcı ayarlarınızı değiştirin>Yerel Ağ Bağlantısı>Özellikler>TCP/IP v4>Özellikler'den değiştirebilirsiniz...
Asıl sorunda zaten orada, orda sadece bluetooth bağlantısı görünüyor...Yani başka hicbir şey gözükmüyor anlatabildim mi?
Yinede yardımlarınız için teşekkürler
Yardımcı olabilecek bir arkadaşımız yok mu?
Ethernet driver'ını yükledinmi?
Ethernet driveri yüklemedim, kabloyu tak, çalıştır seklinde baglanıyordum.Birde dediğiniz gibi yapacagım tesekkürler.
İnanamıyorum aygıt yöneticisinde hicbir sey yok :S :O
Bombos duruyor O_o
Bunu nasıl giderebilirim?
Senin bilgsayarın çökmüş bence :D
Aygıt yöneticisinden ___-Bilgisayar'a çift tıklarsan gelebilir belki bişeyler :D
Sistem gayet hızlı hatta biraz daha hızlı eskisinden hicbir problem veya virüs yok ancak bu durum karsısında oldukca saskın vaziyette beklemedeyim :D O_o
:D Aygıt yöneticisini açıp ekran görüntüsü çekermisin?
Ya bildiğin boş klasör gibi :D
Ne yapmak lazım yahu ? O_o
hala şoktayım lütfen yardım edin O_o
Yardım edin lütfeenn :( O_o
SON KARAR::: Format!!!
:) Yazmazsan artık diyorum :)
off baya dosya vardı bilgisayarda, format olmadan kurtaramazmıyım? :( O_o
Teşekkürler Recep bey deniycem hemen :)
Sana önerebilecğim en kolay yol modeme dns yazmaktır. Airtres kullandını yazmışsın eğer doğru ise 192.168.2.1 i interneti aç ce en yukarı http:// yazan yere verdiğim rakamları olduğu gibi yaz. Orada modem bilgilerin açılacaktır. Login ile giriş yap sol tarafta adsl lan ( sanıyoru ) diye bir yazı olacak. Seceneği aç ve DNS yazan yere tıkla 3 tane dns seçeneği karşına çıkacak ilk ikisini değiştiremezsin sabittir. 3.süne istediğin dns yi yazabilirsin. Önerim 208.067.222.222 olacaktır. Umarım yardımcı olmuştur.
Muhtemelen soru sahibi sorununu çözdü ama Google'da aratıp buraya gelenler için ben yine de cevabımı yazayım.
Ben de de Windows 7'de "Ağ Bağdaştırıcıları" listesini açtığımda hiçbir bağlantı (Kablosuz ya da Yerel Ağ) gözükmüyordu. İşin ilginç tarafı bu durumda kablosuz bağlantı çalışıyordu ama ben DNS değişikliği filan yapmam gerektiğinde ağ bağdaştırıcılarında ilgili bağlantı tipini göremiyordum.Sorunun çözümü ağ driver'larını silip yeniden yüklemede. Eğer ağ driverlarının hangi programlar olduğunu Program Kaldır listesinde göremiyorsanız yapmanız gereken bu driver'ları internetten bulmak ve yüklemeyi başlatmak. Zaten bilgisayarınızda aynı driver varsa başlangıçta size silme mi, onarma mı gibi sorular soracak.Burada tavsiyem önce silip mevcut driverları ortadan kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrardan kurulumu çalıştırarak sürücüleri yükleyin.
Benim sorunum bu şekilde sürücüleri yeniden yükleyerek çözüldü. İşin ilginç tarafı bilgisayarımda bu sorun servisten geldikten sonra olmaya başladı. Adamlar format atıp bilgisayarı başlangıç ayarlarına geri getirmişler ama bu hatayı düzeltme zahmetine katlanmamışlar. Hayır bilgisayarın sağ alt köşesinde ağ bağlantılarını gösteren ikon da çarpı işareti var. İnsan bir bakar! Neyse Acer servislerinden uzak durun. Bunun için de mümkünse Acer ürünlerinden de uzak durun.
Muhtemelen soru sahibi sorununu çözdü ama Google'da aratıp buraya gelenler için ben yine de cevabımı yazayım.daha ilk cevapta söylemiştik...
Ben de de Windows 7'de "Ağ Bağdaştırıcıları" listesini açtığımda hiçbir bağlantı (Kablosuz ya da Yerel Ağ) gözükmüyordu. İşin ilginç tarafı bu durumda kablosuz bağlantı çalışıyordu ama ben DNS değişikliği filan yapmam gerektiğinde ağ bağdaştırıcılarında ilgili bağlantı tipini göremiyordum.Sorunun çözümü ağ driver'larını silip yeniden yüklemede. Eğer ağ driverlarının hangi programlar olduğunu Program Kaldır listesinde göremiyorsanız yapmanız gereken bu driver'ları internetten bulmak ve yüklemeyi başlatmak. Zaten bilgisayarınızda aynı driver varsa başlangıçta size silme mi, onarma mı gibi sorular soracak.Burada tavsiyem önce silip mevcut driverları ortadan kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrardan kurulumu çalıştırarak sürücüleri yükleyin.
Benim sorunum bu şekilde sürücüleri yeniden yükleyerek çözüldü. İşin ilginç tarafı bilgisayarımda bu sorun servisten geldikten sonra olmaya başladı. Adamlar format atıp bilgisayarı başlangıç ayarlarına geri getirmişler ama bu hatayı düzeltme zahmetine katlanmamışlar. Hayır bilgisayarın sağ alt köşesinde ağ bağlantılarını gösteren ikon da çarpı işareti var. İnsan bir bakar! Neyse Acer servislerinden uzak durun. Bunun için de mümkünse Acer ürünlerinden de uzak durun.