Ağ Internete Bağlanmıyo

emre4234
22-09-2011, 19:35   |  #1  
emre4234 avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
60 mesaj

arkadaşlar ben dün pc ye office 2007 yi yukledim fakat pc de yüklü proğramların ayarlarını değiştirdi sanırım ağ bağlanmıyor sınırlı ağ diyor.
bağlanmıyor. bazı proğramlar mesela msne tıklıyorum yanıt gelmiyor.
ağ bağlantılarındn dns adreslerini falan değiştirdim yine olmadı.
sonra canım sıkldı biraz oyun oynadım baktım kendi kendine bu sefer nete girdi.
fakat bugün işten geldiğimde tekrar aynı sorun var.pc de ağ bağlantılarından hepsi yuklü eksik bişe de yok acaba sorun yuklediğim office 2007 den mi kaynaklı pc de virüsde yok.

Kapalı Hesap (221406)
22-09-2011, 20:10   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
Alıntı: emre4234  
arkadaşlar ben dün pc ye office 2007 yi yukledim fakat pc de yüklü proğramların ayarlarını değiştirdi sanırım ağ bağlanmıyor sınırlı ağ diyor.
bağlanmıyor. bazı proğramlar mesela msne tıklıyorum yanıt gelmiyor.
ağ bağlantılarındn dns adreslerini falan değiştirdim yine olmadı.
sonra canım sıkldı biraz oyun oynadım baktım kendi kendine bu sefer nete girdi.
fakat bugün işten geldiğimde tekrar aynı sorun var.pc de ağ bağlantılarından hepsi yuklü eksik bişe de yok acaba sorun yuklediğim office 2007 den mi kaynaklı pc de virüsde yok.
setup'  ı silmediysen / offic  sil  tekrar yükle / yüklerken dikkat ne yüklüyor veya ne diyor / ama office böyle net ile alaklı sistemlere karışmaz benim bildiğim /

emre4234
22-09-2011, 20:57   |  #3  
emre4234 avatarı
OP Üye
60 mesaj
Alıntı: sayraxx  
setup'  ı silmediysen / offic  sil  tekrar yükle / yüklerken dikkat ne yüklüyor veya ne diyor / ama office böyle net ile alaklı sistemlere karışmaz benim bildiğim /
,,

officei sildim bidaha da yuklemedim bakalım şimdi yeniden başlattım pc yi.

emre4234
22-09-2011, 22:40   |  #4  
emre4234 avatarı
OP Üye
60 mesaj

allahalla şimdi tekrar düzeldi girebiliyorum lafayı yiyecem ya tam da format çekmek için tüm proların yedeklerini save dosyalarımı falan almıştım ki baktım girdi usb üzerinden vin 7 kuracaktım girdi ne yapsam acaba vin 7 kursammı arkadaşlar.