Arkadaşlar böyle bir sorun yoktu 1-2 aydır olmaya başladı önemsemedim ama canımı sıkmaya başladı. Kablosuz modemime bağlıyım internete giriyorum ama Ağ Paylaşım Merkezi'nde bağlı görünmüyor... Nasıl çözebilirim ?
Ağa Bağlı Olmama Rağmen Bağlı Görünmüyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Bloke edilmiş ağ...TTNET'teydim, TTNET'ten ayrılıp DopingADSL 'ye geçtim Digitürkle birlikte, PC'me keylogger girmişti, bazı işlemler yaptım ve sonucunda keylogger silinmiş olarak görünüyor anti-keylogger de var... bunlar keyloggerden sonra oldu. yeni modemde de böyle çıkması normal mi ?
Modemi resetleyin Düzelecektir..İP alamıyorsunuz çünkü bloke edilmişsiniz modem tarafından..
Modem İP miktarıda yetmeyebilir...
yerel ağ ayarlarınız belli bir vpn adresine yönlendiriliyor olqbilir modem ip vermiyor yada modemin ayarları kurulu olmayada bilir. yerel ağ bağdaştırıcınıza bir göz atın otomatik ip-dns-yerel vpn ağını doğru kullandığından emin olun birda sorun yoksa modem ve modem kablolarıyla sorununuz olabilir.
OP Taze Üye
4 mesaj
kablolarda sorun olmadığına eminim. ip-dns-yerel vpn ağını doğru kullandığını nasıl öğrenirim ?
OP Taze Üye
4 mesaj
dediğin şeyi doğru anladıysam, bulmak için bi arama yaptı fakat yine bulamadı sorun devam ediyor... Asus laptobum bu... Recovery ile ilk güne dönmek istiyorum... Hem Keyloggerden hem de bu sorundan kurtulur muyum ?
yerel ağ paylaşımına girmiş olmanız gerek. ordaki yerel ağ ulaşmanız lazım...