ağa,eşşek,safari..:) ÇOK komikk.:)))
evet aynenn viking tuncapı gördun mu o kadar arkasından yakalayııın yakalayın dedım kımse tutamadıı.:)
OnnuuRAdama takmış eşşeğeaynenya adama bak eşşekte eşşek adam başka hayvan örneği bulamıyormuki eşşek te eşşek ama paylaşım için teşekkürler ayrıca güzel bir yazı...
ya bunun devamı vardı. asıl komik yerlerini koymamışsın. aşağıdakini bir yerden alıntı yaptım ama o da eksik. sonunda soranı tarif etmesi lazımdı hatırladığım kadarıyla...
Reşo Aga, dünyayı gezip, gördüklerini aşirete anlatmaya karar vermiş ki, onların da vizyonu genişlesin. Önce Afrika’ya, safariye gitmiş. Dönmüş. Kahveye oturmuş. Ahali başlamış sormaya.
-Aga Afrika’da ne yaptın?
-Safariye katıldım.
-Safari nedir?
-Bir jipe binirsen, kırsala dalirsen. Hayvanlar yanına gelir sen sevirsen.
-Sen hangi havyani sevdin?
-Zebrayı..
-Aga zebra nedir?
-Sen eşegi bilirsen?
-Hee...
-Al şimdi eşegi. Yukarıdan aşağı bir siyah, bir beyaz, pijama gibi boya. İşte o zebradır.
-Başka ne gördün aga?
-Zürafa gördüm.
-Zürafa nedir aga?
-Sen eşegi bilirsen?
-Hee!..
-Eşegi alırsen. Bacaklarını dört metre yapırsen. Boynunu da iki metre. İşte o zürafadır.
-Başka ne gördün aga?
-Piton gördüm.
-Piton nedir, aga?
-Sen eşegi bilirsen?
-Hee!..
-Eşegin teşkilatını da bilirsen?
-Heeeeeeee!..
-İşte o teşkilatı al, altı metre yap. Ama eşek yoktur!.
OnnuuRAdama takmış eşşeğeaynen takmış adam eşşeğe
Reborn91Niye Şanlıurfayı eziyoruz ki ben anlamadım şimdi...Biz karadenizlileri yerden yere vuruyorlar. Temel aşağı Temel yukarı.
Kızmaca yok bunlar işin esprisi. Urfalı olmazdı da başka yöreden olurdu. Şimdi bunu düzgün türkçe ile yazılmış kabul ederek okuyun. O zaman hiç esprisi kalmazdı.
piRe_ya bunun devamı vardı. asıl komik yerlerini koymamışsın. aşağıdakini bir yerden alıntı yaptım ama o da eksik. sonunda soranı tarif etmesi lazımdı hatırladığım kadarıyla...TeşkilatReşo Aga, dünyayı gezip, gördüklerini aşirete anlatmaya karar vermiş ki, onların da vizyonu genişlesin. Önce Afrika’ya, safariye gitmiş. Dönmüş. Kahveye oturmuş. Ahali başlamış sormaya.
-Aga Afrika’da ne yaptın?
-Safariye katıldım.
-Safari nedir?
-Bir jipe binirsen, kırsala dalirsen. Hayvanlar yanına gelir sen sevirsen.
-Sen hangi havyani sevdin?
-Zebrayı..
-Aga zebra nedir?
-Sen eşegi bilirsen?
-Hee...
-Al şimdi eşegi. Yukarıdan aşağı bir siyah, bir beyaz, pijama gibi boya. İşte o zebradır.
-Başka ne gördün aga?
-Zürafa gördüm.
-Zürafa nedir aga?
-Sen eşegi bilirsen?
-Hee!..
-Eşegi alırsen. Bacaklarını dört metre yapırsen. Boynunu da iki metre. İşte o zürafadır.
-Başka ne gördün aga?
-Piton gördüm.
-Piton nedir, aga?
-Sen eşegi bilirsen?
-Hee!..
-Eşegin teşkilatını da bilirsen?
-Heeeeeeee!..
-İşte o teşkilatı al, altı metre yap. Ama eşek yoktur!.
tüm hayvanlar eşekten türeme...