ben agatha christie nin kitaplarını okumaya başlıycam da bu yazar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Agatha Christie ?
agatha chrıstıe yazdıgı konularda en ıyıler den bırısıdır.. polısıye konularda yazan bırcok yazar onu ornek alarak yazmaya baslamıstır.. ve gercekten kendını vererek tam keyfını alarak ve dusunerek okuyabılırsen muthıs zevk alır ve kafanı bır tur terapıye almıs olursun .. bence konusunda tavsıye edıleceklerın baslarında gelır..
ıyı keyıfler...
bence kitablarının gerilim düzeyi düşük tavsiye etmem GRANCE nin taş meclisini ve kızıl nehirlerini okuyabilirsin çok güzel GRANCE çok iyi bir polisiye roman yazarı PSİKOLOJİK gerilim tarzında ise KEİTH ABLOW u tavsiye ederim
agatha christie çok iyidir başlangıç olarak "On Küçük Zenci"yi oku bence süperdir.
ben fare kapanı diye bi kitabını okudum hiç beğenmedim ama on küçük zenciyi okumadım belki güzeldir
agatha christie çok iyidir başlangıç olarak "On Küçük Zenci"yi oku bence süperdir.
o kadar merak ettim ki kim diye ,sonuna önceden bakmadığım ender kitaplardan .Agatha gece korkuyormuş annesi de korkusunu yenmesi için aklından geçenleri yaz demiş yazmaya öyle başlamış,kitapları güzel ama başlangıç için iyi sonralarım için daha iyileri var ...Son Düzenleme: sarı pspstya ~ 18 Aralık 2009 18:44
roger acroyd cinayeti bu kadının en iyisidir. belki de 10 küçük zenci de olabilir. ama 16.50 treninin sonu da başka biter.