merhaba arkadaşlar age of 2 hastasıyım ama xp'de oynayamıyorum yaması filan varmış galiba nereden bulup indirebilirim acaba şimdiden çok sağolun görüşürüz bye
age of 2yi xp'de oynamak
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.CHIP Forumlarında Crack,Hack vb. konuların konuşulması yasaktır.
xp de sorun çıkarıyor uyumluluk programıyla çalıştırmayı dene donatılarda
ben ugraşmamıştım sorun çıkardıgında. ilk oyuna girince oluyordu ama ikinci defa
girmeyi denedigimde açmıyordu oyunu
Age of empires 2 Windows xP'de sorunsuz çalışıyordu.Bilgisayarının belki donanımsal özellikleri yetmiyor olabilir.İşletim sistemi ile alakası olmadığını kendim kurup denedim.
p4 3.00
512 ram
128 fx5200
80gb
bende var ve sorunsuz çalışıyo
Arkadaşlar Age of Empires 2 XP de ÇALIŞMIYOR.Bunu bizzat test etmiş olarak söylüyorum.Sizin oynadığınız ise oyunun The Conquerors Expansion Pack lisi.
Sorunu çözmek için Microsoft un sitesinde bir yama indirmek gerekiyor.Tabiki oyunun kopya değilse.
Başka bir çözüm yolu ise The Conquerors eklentisini yüklemek ve onunla oynamak.
Not:Bu konu daha önce de yazılmıştır.Lütfen Konuyu yazmadan önce arama özelliğini kullanınız.
alıntı:
Gönderen : Recep BaltaşArkadaşlar Age of Empires 2 XP de ÇALIŞMIYOR.Bunu bizzat test etmiş olarak söylüyorum.Sizin oynadığınız ise oyunun The Conquerors Expansion Pack lisi.
Sorunu çözmek için Microsoft un sitesinde bir yama indirmek gerekiyor.Tabiki oyunun kopya değilse.
Başka bir çözüm yolu ise The Conquerors eklentisini yüklemek ve onunla oynamak.
Not:Bu konu daha önce de yazılmıştır.Lütfen Konuyu yazmadan önce arama özelliğini kullanınız.
tam olarak hatırlamıyorum, belki de Conquerors eklentisiyle beraber sorunsuz çalışıyordu age of empires II. Oynamayalı uzun zaman oldu tabi, hatrımda kalmamış.