Age of Empires 2 mi yoksa 3 mü aynen öyle arkadaşlar hangisi sizce daha güzel nedenlerinizi söylerseniz sevinirim?
(benim fikrim kesinlikle 2 uzun yıllar 2 oynadıktan sonra 3 çok farklı bi oyun gibi geldi çünkü)
Age of Empires 2 mi yoksa 3 mü ?
Bence de kesinlikle 2. Sebep aslında hem basit hem karmaşık. 3 daha gelişmiş birşey olsada ben bu seriyi 2. oyunla sevdim çok uzun süreler oynadım ve bütün tatlarını aldım. Bunun dışında serinin diğer oyunlarında bu tatları alamadım. Aslında bazı istisnalar dışında serilerin kaderi budur.
bence 2 daha basit ve güzel geliyor bana mesela her tarih dersinden sonra osm'lıya cnm sıkıyor dalıyom rusya ingiltere fransa felan:):)
Bence 3 çok güzel ama zevkler ve renkler tartışılmaz...2 deki gradik yoksunluğu işlere sürekli aynı işleri yapmaları için zaman ayırmak beni sıkıyor...3 de bu sorun giderilmiş bir de güzel grafikler üzerine eklenince tadına doyamadım.
bence yüzüklerin efendisi BFME 2
age of 2 ve 3'ü oynadım 3'ün grafikleri iyi ama 2'nin seslendirmesi ve çeşidi daha boldu sankionun için
yüzüklerin efendisi 2 oynayın bence
Forumdan sizin bilgisayar bilhassa Age of Empires oyunları sevdiğinizi öğrendim. Bir arkadaşımdan Age of Empires'ın bütün versiyonlarını 1 DVD içinde aldım. AOE II İçinde crack dosyası da var, AOE III ile daha evvel hiç ilgilenme fırsatım olmadı. Bu oyunları bilgisayarıma bir türlü kuramadım. Oyunların imajlarını alıp sanal sürücüden mi yüklesem, yoksa her oyunu tek tek cdlere yükleyiptemi yüklemeye çalışayım bir türlü ne yapacağımı bilemedim. Diğer oyunların imajları vardı, Daemon Tools programını yükleyip onun üzerinden diğer oyunları (Age of Empires dışındakileri) yükledim ve oynadım. Ancak benim favorim Age of Empires oyunları. Eğer bu oyun hakkında bilginiz varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu oyunları DVDden nasıl kurabilirim? Detayları ile anlatırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. Kolay gelsin, iyi günler.
burgutex@hotmail.com
(Bağlanmak isteyenler lütfen "kişi ekle" bölümünde "ne için bağlanmak istediğinizi" belirten kısa bir yazı mesela "age of empires oyunlarına yardımcı olmak" yazarsanız onaylamam hızlı olur)