inanılmaz degil aslında. geçtigimiz günlerde güzide bir internet cafe ye girdim. age of empires 3 almak istiyorum dedim adam cd leri çekti gayet korsan biçimde aldım eve gittim birde ne göreyim. bu adam cidden türkmüş... görünce gülme krizine girmiş bulundum 3 bardak su zorla kesti
Age of empires 3 inanılmaz ama gerçek
adamın biride cd ye visual basic yazacağına,visal bezik yazmışdı.gülermisin ağlarmısın...
Bendede Film alıyordum Karahip Korsanları yazmıştı adam ya
Bazıları kasten yazıyor... Mesela ben :D
aynı int. cafedeki adamdan cd-rw almaya kalkmıştım. adama silineblir cd verir msin dedim hani cd-rw desem anlamaz filan diye. öyle bişe yokki diyip güldü. oturdu nero dan cd yazmayı gösterdi yok öyle bişe, olsa biz enayi myiz niye cd alalım ondan bi tane alırız siler siler yazarız dedi... bi daha oraya girmeme kararı aldım ve bunları yazarken utanıyorum :D aaah yurdumun insanı işte naparsnız.... gülelim mi aglayalım mı....
57mmaynı int. cafedeki adamdan cd-rw almaya kalkmıştım. adama silineblir cd verir msin dedim hani cd-rw desem anlamaz filan diye. öyle bişe yokki diyip güldü. oturdu nero dan cd yazmayı gösterdi yok öyle bişe, olsa biz enayi myiz niye cd alalım ondan bi tane alırız siler siler yazarız dedi... bi daha oraya girmeme kararı aldım ve bunları yazarken utanıyorum :D aaah yurdumun insanı işte naparsnız.... gülelim mi aglayalım mı....siler siler yazarım :D:D:D:D
benim cd'cide ingilizce özürlü ... cd'ciler arasında bulaşıcı bir hastalık olabilirbu .
Allahtan benimki ing. çatpat biliyorsa sorun çekmiyoz. El kol hareketlerı ıle anlaşabılıyoruz.
o hastalıktan bizim cd cidede var ya
artık tedavisini bulsalar bu hastalıgın