Ağustos 2012 DVD'niz içinde bulunan Dreamweaver CS6 eğitimini başarılı bir şekilde PC'ye kurup kayıt yaptım.
Ancak videoları çalıştırmak istediğimde "Video Bulunamadı" şeklinde uyarı gelmekte.
Sorun bir tek bende mi var acaba ?
Ağustos 2012 Video Eğitim Hatası
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.DVD'nin içine girerek videoları bulmaya çalış bir de.
Dosyaların(videoların) olduğu dizini programa tanıtacaksınız bütün yapmanız gereken bu.
Bende "Lütfen eğitim setini DVD sürücünüze yerleştiriniz. Eğer uygulamayı ilk kez çalıştırıyorsanız; giriş yaptıktan sonra, ayarlar bölümünden, HDD de bulunan Oxo video klasörünü gösteriniz" diye bir yazı çıktı ne yapacağım ? Ve üye olurkende key istiyor :/
Bende "Lütfen eğitim setini DVD sürücünüze yerleştiriniz. Eğer uygulamayı ilk kez çalıştırıyorsanız; giriş yaptıktan sonra, ayarlar bölümünden, HDD de bulunan Oxo video klasörünü gösteriniz" diye bir yazı çıktı ne yapacağım ? Ve üye olurkende key istiyor :/Kayıt için DVD'nin içindeki KEY'i kullanabilirsin.
Videolar içinse şu yolu izle.
DVD'yi aç
"oxo2" klasöründeki "oxo" klasörünü PC'de bir yere kopyala. Sonra yazılımı açıp giriş yaptıktan sonra sağ üstteki ayarlar bölümünden PC'ndeki "oxo" klasörünün yerini göster.
dvd içerisinde keyler var fakat o keyler yeni eğitim seti eklede işe yarıyor bizim sorunumuz "YENİ KAYIT OLUŞTUR" ordakı keye derginin verdiğini keyleri yazınca kabul etmiyor.Kayıt için DVD'nin içindeki KEY'i kullanabilirsin.
Videolar içinse şu yolu izle.
DVD'yi aç
"oxo2" klasöründeki "oxo" klasörünü PC'de bir yere kopyala. Sonra yazılımı açıp giriş yaptıktan sonra sağ üstteki ayarlar bölümünden PC'ndeki "oxo" klasörünün yerini göster.
html 5 i yükledim key'i kabul etmiyor? .s