Çok üzgünüm, burada bu başlığı açmak hiç aklıma gelmezdi ama şartlar beni zorluyor ne yaparsınız. Bazı klasörlerde küfürler almış başını gidiyor ve halen buna bir çözüm bulunabilmiş değil. Buradan arkadaşlara sesleniyorum: Lütfen ne konuştuğunu bilmeyen kişilerle muhattap olmayın ve onlara cevap vermeyin. Bu konuda biraz duyarlıysanız bu klasöre tepkinizi dile getirin. Böylece sesimizi böylelerine yükseltmiş olur ve belki bu işe de yarar. Ne dersiniz? Tepkilerinizi bekliyorum. Hatta bana katılmayanların tepkilerini de.
AĞZI BOZUK İNSANLARIN BURADA İŞİ OLAMAZ!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.elvis32 arkadaşımın sözlerine aynen katılıyorum. Ben bu forumları kullanıyorsam burada küfür etmeyen kişilerin olmasındandır.
eğer bir yerlerde küfür etmek istiyorlarsa PCNet in forumlarını önerebilirim ben bu foruma üye oldum baktım herkes küfür ediyo ve artık kullanmıyom...
Burasının işini bilen insanların ve bişeyler öğrenmek isteyenlerin forumu olup dalga geçmek, reklam yapmak, ya da küfür etmek için kullanılmamalı...
Bence küfür edenin yazısına cevap vermemek yerine hepimizin tepki olarak cevapm vermemiz lazım...hatta mail adresini bulursak ona bunu bir şekilde bildirmemiz lazım tabii önce uyararak (belki pcnet forumlarından yeni gelmiştir ve bilmiyordur)
ben hiçkimseye bişey tavsiye etmiyorum bi iki şey söyliicem - insan olduğunuzun farkına varın - karşınızdakinin de insan olduğunun farkına varın ve seviyenizi düşürecekseniz internetten bağlantınızı kesip biraz saygı kurallarını öğrenin
forumla zaten sürekli olarak takip ediliyor. Bu konuda bir sıkıntınız olacağını sanmıyorum çünkü açılan mesajlar en kısa sürede siliniyor...
Neden bunlara gerek kalsın? Neden dergimizi bu gibi şeylerle uğraştırıyoruz boş yere. Lütfen bazı şeylerin farkına varalım artık. Umarım bir daha olmaz bu tür şeyler, bir klasörde dün çok ağır laflar kullanıldı biri tarafından. Bilmem gördünüz mü, belki ben yazıldığının üzerinden çok geçmden baktığım için gördüm. O şahıs neler söylüyor neler. Ama bizim yapacağımız çok da bir şey yok tepki vermekten başka. Böyleleri aramızda var maalesef bunu kabul etmek zorundayız. Chip'in moderatörlerinin bu işi sıkı tutması gerekiyor, çünkü bu olaylar artma eğiliminde.
Sıkmakla bir yere varılmaz. Bırakın herkes kendi seviyesinde devam etsin. Bir süre ilgilenmezsiniz, bakarlar ve giderler. Bu türden bir adamın en çok hoşuna gidecek şey, sinirli cevaplar almaktır. Arkadaşı kendi haline bırakmanız, yokmuş gibi davranmanız, çözer bence sorunu. "Tepeden müdahele" her zaman ters tepen sonuçlar doğurur. Ben yönetici olsaydım, silmezdim bile o türden mesajları. Kendi haline bırakın kardeşim, boşverin, yazık, vah vaaaah...
Bende küfüre karsıyım ama argo insanların diline acayip bi şekilde hakim olmuş durumda..
Kaba çirkin küfürlere Tabiki HAYIR...
ama ufak catısmalar ve atışmalar bence fikirleri daha gercekci kılar...
yada ben yanlıs düşünüyorum..
Küfre hayır..Fikir çatışmalarına evet.. :)))
küfür küfürdür. Kabası çirkini vaya güzeli olmaz. Bikere küfüre tamamen hayır. Fikir çatışmasına gelirsek, insanların farklı düşünme tarzları varsa ki vardır, zaten fikir çatışmasının önüne gecemezsiniz. tabi ki bi sorunun çözümüne yönelik farklı zihinlerin ürettiği farklı fikirlerin ortaya cıkıp çatışması, o sorunun çözülmesine yönelik yeni alternatiflerin cıkması adına güzeldir.
Kesinlikle, küfürü burada kabul edemeyiz. Fikir çatışması apayrı bir şey. Neyse bu konuyu uzatmayalım artık yalnız bir küfür görürseniz eğer ona hiç cevap vermeyin, onu adamdan sayıp cevap verirseniz sizi ayıplarım. --Küfürsüz forumlar dileğiyle--
İşte chipin en büyük sorunlarında biri küfür bilmiyorum ama burada hepimiz sanal ortamda kardeş sayılırız burada herkes birbirinew yardım ediyor sorunlarını paylaşıyor burda karşındakine küfür eden demekki evde kardeşlerinede ailesinde küfür ediyodur bunlar çok ayıp olaylar lütfen ibraz daha dikkatli ve saygılı olalım birbirimize bu konuda artık burada bitsin ne güzel ilk geldiğimde buraya herkes sorunlarını anlatıp birbirine derman oluyodu şimdi forumlarda o bana küfür etti bilmem kim birine ne dededi alakasız alakasız şeyler ayıptır´.
Geçen gün iki çocuk kavga etti. Ayırdılar çocukları ve birbirlerine vurmalarını engellediler. Çocuklardan biri akşama kadar sürekli söylendi, yer yer sinirlenip bir şeyleri tekmeledi. Diğerini ailesi zorla eve götürdü. Eminim o da aynı şeyi yaptı evde...
Bu çocuklara kimse karışmasaydı, birbirlerinin canlarını iyice yaksalardı, ne olurdu biliyor musunuz? Hiçbir şey olmazdı. İkisi de sersem sersem oturur, aptal aptal yamulduğunu hissettikleri kasları yoklarlardı titreyen elleriyle. Kısa bir süre sonra da unutmak isterlerdi...
"Gerçek yiğit, öfkesini yenendir." Biri küfrettiği anda, o konudaki hiç kimse o mesaja aldırmasa, yokmuş gibi davransa, bir önceki mesajdan konuya devam etse, ne sorun olur? Neden yenemiyoruz öfkemizi? Neden biri saçmaladı diye ona hınç duyuyor, kibar görünümlü nefret kusan cümleler yazıyoruz? Biri lan dedi diye kızıyoruz, öteki ona lamer demiş. O da küfür, öteki de. Bir sonraki de kalkmış, sinirli sinirli, yok şöyle yazamazsın, yok insan değilsin vs...
Küfür, sözlükteki kelimelerle mi sınırlı? Öfkeniz sizden daha mı güçlü? Yetmez mi bundan bu kadar bahsetmek? Dövüşememiş çocukların taşa duvara tekme atmasından çok da farklı olmayan davranışlar sergilemek.
Yetiversin ha, ne dersiniz?
i$te adam gibi cevap ancak genius'dan cikiyor...
Evet biz yapacağımızı yaptık ve herkes olmasa da bir kısmımız bu gevşekliğe tepki gösterdik. Hatta aramızdan biri de ayrıldı(!) O kadar üzüldüm ki anlatamam, dergimiz çok şey kaybetti o zat gittiği için. Neyse dediğim gibi bizim yapacağım şey bundan sonra böyle ağır konuşanları kaale almayarak onları es geçmek, adamdan saymamak olmalıdır. Bu şekilde davranarak onlara en iyi cevabı veririz zaten. Dergimiz bu tür şeylere yanıt vermiyor ya da ben görmedim. Nedeni de basit: İnsan olan zaten böyle bir ortamda küfürlü konuşmaz. Ah bazıları bunu anlayabilse uyarmaya bile gerek kalmayacak.
4+4 konuştun
alıntı:
Gönderen : webaytekben hiçkimseye bişey tavsiye etmiyorum bi iki şey söyliicem - insan olduğunuzun farkına varın - karşınızdakinin de insan olduğunun farkına varın ve seviyenizi düşürecekseniz internetten bağlantınızı kesip biraz saygı kurallarını öğrenin
alıntı:
Gönderen : chip_recepadminler uyarı atmalı
Merhabalar Arkadaşlar,
Forum bizim tarafımızdan sürekli takip edilip, kurallara aykırı mesaj atan ve bunu neredeyse bir tarz haline getirmiş kullanıcılar öncelikle ikaz ediliyor ve bu hareketin tekrar edilmesi durumunda da Forum üyelikleri iptal ediliyor zaten.
Sizlerden ricamız bu türden seviyesiz mesaj atanlara karşılık vermemeniz ve Forumdaki seviyenin korunmasını sağlamanız. Her türlü sorununuz ve probleminizi bizlere bildirirseniz bu türden olayları hiç yaşamayacağımızdan emin olabilirsiniz.
Herkese iyi çalışmalar dileriz.