2 yıl önce casper almıştım fiyatı uygundu birde vatan computerda bir hafta sonu kampanyasına denk gelmiştim.özellikleriyle ve fiyatıyla cazip gelmişti.ilkinde memnundum güzeldi.sonrada arıza verdi pili %70lerde kapatırdı makinayı aşırı ısınma yapardı.oyunlarda takılmalar yapardı.verdim servise anakart,ram ve batarya değiştirdiler 15 gün içinde yolladılar.casperlerin üstünde tuşlar olur klavyenin üstünde mail,varsayılan browseri açan tuş ve fanı slide yapan yani sesli, sessiz yapan tuş.mail ve internet çalışıyor fan tuşuna basılmıyor.üstelik klavyenin sağ tarafı numlockun olduğu kısımda tam oturmamış gibi.ilk olarak dedim çok ısınma yaptığı için o tuşu devre dışımı bıraktılar ama dedimki klavyede oturmamış.geri gönderip fırça koymalımıyım? bu bir hata mı dır bilerek mi yapılmıştır?
ah casper ahhh
ucuz etin yahnisi acısını böyle çıkarıyorlar...:! asus al servisle uğraşma:):::.?
Geri yolla derim,tam yapıp yollasınlar.Bu Casper mağdurlarına bi dernek açmak lazım CMD diye :D
hafta içi direk ümraniyede genel müdürlüğe gidip fırça çeksem direk ordan klavyeyi çıkarıp tekrar takmazlar mı? yine 1 hafta bekletirlermi dersiniz:)
şuanda laptop almaya durumum yok 1200 liralık sony vaiolar belki olabilir.bunu satarsam üstüne biriktirirsem falan ne önerirsiniz?
yıl 2008 ilk bilgisayarımı alacağım çok heyecanlıyım daha birşey bilmiyorum. neyse fiyat araştırması yaptım. o zaman 4gb ram istediğim için salak mısın diyordu pc ciler. caspera gittiğimde böyle bi tepki görmedim ve aldım. bi hafta sonra anakartım yandı(foxconn) neyse 1 ay sonra geldi. 2 hafta kullandım elektrikler gitti psu yandı. 15 gün sonra geldi. 1hafta geçti onboard ses kartıyla kayıt yapıyorum onboard ses kartı yandı. 1ay gitti sonra geri geldi. bu sefer msi anakart takmışlar. 2ay kullandım ekran kartım yandı. kartı yolladım 15 gün sonra yenisi geldi. 1hafta geçti oyun oynarken ekran gitti. yine anakart yanmış. canıma tak etti gittim anakart satın aldım. 1yıl kullandım ikinci el olarak sattım sorunsuz olarak. markası biostardı. foxconn ve msi ın düşük profil kartlarına göre performansı yüksektir. casper sayesinde pc donanım olarak herşeyi öğrendim şuan bi pc cide teknik servisolarak çalışıyorum. hertürlü onarım yapıyoruz. casper sağolsun herşeyi öğretti.. he hatırlatmışken geçen bir casper kasa geldi rami yanmış. bi tane daha yolda anakartı değişmiş 2 kere yine değişecekmiş.
yıl 2008 ilk bilgisayarımı alacağım çok heyecanlıyım daha birşey bilmiyorum. neyse fiyat araştırması yaptım. o zaman 4gb ram istediğim için salak mısın diyordu pc ciler. caspera gittiğimde böyle bi tepki görmedim ve aldım. bi hafta sonra anakartım yandı(foxconn) neyse 1 ay sonra geldi. 2 hafta kullandım elektrikler gitti psu yandı. 15 gün sonra geldi. 1hafta geçti onboard ses kartıyla kayıt yapıyorum onboard ses kartı yandı. 1ay gitti sonra geri geldi. bu sefer msi anakart takmışlar. 2ay kullandım ekran kartım yandı. kartı yolladım 15 gün sonra yenisi geldi. 1hafta geçti oyun oynarken ekran gitti. yine anakart yanmış. canıma tak etti gittim anakart satın aldım. 1yıl kullandım ikinci el olarak sattım sorunsuz olarak. markası biostardı. foxconn ve msi ın düşük profil kartlarına göre performansı yüksektir. casper sayesinde pc donanım olarak herşeyi öğrendim şuan bi pc cide teknik servisolarak çalışıyorum. hertürlü onarım yapıyoruz. casper sağolsun herşeyi öğretti.. he hatırlatmışken geçen bir casper kasa geldi rami yanmış. bi tane daha yolda anakartı değişmiş 2 kere yine değişecekmiş.oh oh oh daha varmıydı güzel kardeşim casper kullanmaktansa ilk icad olan bilgisayarı kullanmayı tercih ederim