Arkadaşlar merhaba;
Bu Gmail beni inanın ki deli etmeye başladı. Beyin kanaması geçiricem yahu...
Diyelim ki birisi, aralarında ben de olmak züere 500 kişiye mial yolladığını düşünelim. Ben de Gmail'de "Hepsine yanıt ver" butonunu kullandığım zaman tüm kişileri kaydediyor...
Hadi onu geçtim, "ABC" diye kaydettiğim bir kişiyle sıkça mailleştiğimde ise, o kişi kendini "XYZ" olarak servisine kaydettiğinde, benim "ABC" kişim, oluyor "XYZ"...
Sırf bu yüzden Gmail kullanmamaya karar verdim, ama Gmail'den de iyisi yok ne yazık ki hız vs. konusunda...
Yahoo'ya geçtim. Tam istediğim gibi. Ama onda da Türkçe karakterlerde sorun var. Gmail'deki gibi çok kişiye mail gönderiyorsa ne âlâ...
Mynet kullandım, onda da çok kişiye mail gönderemiyorum...
Yardım edin beyler yahu...
Not: Yahoo kullanabilirim, ancak mail gönderdiğim kişilerde Türkçe karakter sorunu olmasın. Bende gözüksün sorunlu olarak yeter ki... Görünüm==> Dil Kodlaması'ndan hâlledebilirim. Ama mail yolladığım çoğu kişi bunu bilmiyor ne yazık ki ...
Hotmail kullanmayı da , MSN ile beraber kullanacağım için istemiyorum. Güvenli olmuıyor. MSNşifresi girince, mail şifresi de elden gidiyor. Yahoo ya da Gmail olduğunda ise sadece MSN'e girebilirler, şifre değiştirmesi zor oluyor.