Aion online oyun tanıtımı

Mroot
29-03-2013, 03:46   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle Aion oyununu kısaca tanıtmak isterim. Bu tarz oyunlara RPG(Role Playing Game), karakter geliştirme adı verilir. Şimdi bu oyunun içeriğinden bahsedeyim.

Oyunda şuan için 4 adet class bulunmaktadır. Bunlar Scout,Priest,Mage,Warrior dır. Bu classlarda kendi içerisinde 2 ye ayrılır. Şunuda belirteyim oyun sürekli bir gelişim içerisindedir. Şuan için 3.x versiyonu oynanmakta. 4 versıyonu için 2 adet daha karakter gelecek. Bunlar Songviewer ve gunner . 

Classların altında Scout için assasin,Ranger- Priest support classı için Chanter ,Cleric - Mage için Spirit Master,Sorcerer- , ve Warrior için Gladiator , Templar bulunmakta. 

9 lvla kadar ana class altında başlayıp, 9. lvlda uzmanlığınızı seçiyorsunuz.

Sonra oyunda Housing adı verilen , kendinize ait studio veya malikane kiralama sistemi vardır. Studio oyun başı basit bir görevle verilmekte ve iç dekorasyonunda tutunda , her türlü içeriğini değiştirebiliyorsunuz. Tabiki tek işlevi dekorasyon yapmak değil. Bir çok kullanışlı itemler kazanabiliyorsunuz. Örnek olarak cabinet olarak adlandırılan dolaplardan koydugunuzda warehouse gibi studionuzda veya malikanenizde bunu kullanabiliyorsunuz.

Housing System Video:

Housing system in Aion - gameplayHousing system in Aion - gameplay


Ayrıca oyun içinde meslekler bulunmakta. Bunlar Handicrafting, Alchemy, ArmorSmithing, WeaponSmithing, Cookin,Taoiliring, EssenceTapping ve Aethertappingdir. 

Ana konuya gelirsek oyunda 3 adet ırk var ve bunların her biri birbirine düşman . Balaur, asmodian ve elyos. Balaur bilgisayar yönetiminde, diğer iki ırkı playerlar oluşturmakta. Hesabınızı aldıgınızda ilk başta size seçiminizi sunuyor ve bir ırkı seçtiğinizde diğerinden karakter açamıyorsunuz.

Oyun içinde arenalar,Fortress savaşları(Devasa büyüklükte) bulunmaktadır.

Fortress Siege Videosu:

Aion fortress siegeAion fortress siege
Arrogant Legion

Oyun içinde gelişmek için belli başlı dungeonlar, Campaign questleri ve diğer questler bulunmaktadır. 
Daha anlatılcak inanılmaz derece de çok şey var. Benim anlam veremediğim bilmediğimde oldukça fazla şey var gerisi size kalmış.

Sözüm o ki , suan için 2 tane server var , biri gameforge un serverları diğer NCSOFT un serverlarıdır. Gameforge avrupa serverlarında oynayarak bir çok kısıtlamayla uğraşıp, cebinizden para harcamak zorunda kalmayın. Bu nedenle sizlere Amerikan serverinde oynamanızı tavsiye eder,mutlaka siel serverını seçmenizi öneririm.(Çünkü biz ordayız :=)

Şuanda Aion Siel serverinde yaklasik 30 kişilik bir legionumuz bulunmaktadır. Fakat insanlar bu oyunu pek bilmiyor , daha yeni ücretsiz olarak oynanmaya başlamasıda etkili olabilir tabiki. Legion olarak adımızı duyurmak, arkadaş edinmek ve çeşitli legion hizmetlerimiz ile oyunu gerçek hayatımızla iç içe hale getirdiğimiz grubumuza herkesi bekliyoruz. Kendimize ait facebook sayfamız,TeamSpeak Serverimiz, Sitemiz ve forumumuz mevcuttur. Oyundaki nickim Mroot.

Kendi hazırladığımız kısa bir görev videosu fikir sahibi olabilmeniz adına paylaşıyorum.

Aion-  53 lvl Campaing - Sulla's Startling Discovery by Tactic RulersAion-  53 lvl Campaing - Sulla's Startling Discovery by Tactic Rulers
This is the hard part of 53 lvl campaign quest of Aion. Its represented from Tactic Rulers Legion. Visit our site and thank you for watching.

Music  : Netsky-Eyes Closed

http://www.trelites.com görüşmek üzere.

Oyunun ana sitesi : na.aiononline.com

Son Düzenleme: Mroot ~ 29 Mart 2013 03:49