Air Ties RT-205 Modem arayüzüne ulaşamıyorum

serkanavciizmir
15-01-2014, 23:40   |  #1  
serkanavciizmir avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
27 mesaj

MODEM ARAYÜZÜNE ULAŞMADA İŞLETİM SİSTEMİ SORUNU Ağlıyor

Air ties RT-205 modem kullanıyorum. Bilgisayarımda 2 işletim sistemi var. Windows xp de modem arayüzüne ulaşıp işlem yapabiliyorum, fakat Windows 8 işletim sisteminde modem menüsüne (modem arayüzüne) ulaşamıyorum. 192.168.2.1 modem  ip adresi yazdığımda kullanıcı adını ve şifresi menüsü açılıyor. Bu bölümü doldup girişe basınca, modem menüleri açılmıyor. Modem içeriğine ulaşılmıyor. Ekranda Arayüze ulaşmak için işlem yaptığını gösteren ekran geliyor, 1-2 dk. sonra, ''Modem menüsüne ulaşılamadı'' hata mesajı geliyor, işlem duruyor. Nedeni ne olabilir, Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? [:<>"]

serkanavciizmir
16-01-2014, 19:26   |  #2  
serkanavciizmir avatarı
OP Yeni Üye
27 mesaj

Neden kimse cevap yazmıyo?

white_
17-01-2014, 11:33   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Dostum bu durum tarayıcı kaynaklı olabilir. Önce İnternete Explorer kullanıyorsan, adres satırının sağ tarafındaki uyumluluk modu kısmını bir kere tıkla eğer olmuyorsa Mutlaka başka bir tarayıcı ile dene ( Mozilla Firefox , Google Chrome vb ) başka tarayıcı ile de giremiyorsan o işletim sistemindeki güvenlik duvarı ayarları ile iligli olabilir.  Bunu bir bilgisayarcı ile görüşebilirsin.

serkanavciizmir
18-01-2014, 18:40   |  #4  
serkanavciizmir avatarı
OP Yeni Üye
27 mesaj

İlk yaptığım şey farklı tarayıcılarla denemekti zaten. olmadı. Güvenlik duvarı ayarları olabilir.. bilmeden kurcalamak istemiyorum..