Beyler Merhaba.Ben Kablolu Net kullanıyorum.Aldığım cihaz Airties Air 4450 Bu cihazı diğer modemimle bağlayıp internetimi kablosuza çevirmeyi planlıyorum fakat bağladığımda pcmden nete giriyorum ama wifi ağına bağlanamıyorum Lütfen Bilen Biri Yardım etsin.
AirTies Air 4450 Yardım
http://airties.com/eicd/Easy_Ins ... _TR_Air4450_FTP.zip
içindeki sana yardımcı olacakdır.
Burdanda lazım olcak şeylere bakabilirisn
Not: şifreleme tipleri aynı olsun
önce dhcp aktarma yap sonra wireless aç mac filitresini aç bağlanacak cihazların mac adresini tek tek gir dikkat et onaylı listeye gir varsayılan seçenek redti... şifre tipini wpa2 yap minimum 22 karakter şifre yap... bende air 6271kn modelini o şekilde kullanıyorum... modemin ağ çıkışını wan girişine tak... airteisi ayarlarken 1, 2, 3 nolu portlara tak...
dedikleriniz olmadı ben zaten modemi pcden bulabilsem gerisini yapacam ne control panele giriyo nede o verdiğiniz program buluyo zaten modemi pc bulsa gerisi kolay
Wlan ile diğer modeme bağladım bilgisayarıda 4 tane girişten ilkine bağladım yine olmadı tam bi anlatıverseniz anlıcam valla
Kılavuzdaki gibi Hepsini Bağladım fakat sadece bilgisayardan nete girebiliyorum telefonumdan wriless modemi buluyor faklat bağlanmıyor ağ şifresiz olduğu halde birazdan resim koyacağım
snn dediğin gibi yapıncada bilgisayara net gelmiyo hemde control panelinede girmiyo