modemim airties rt-102 modem
bu modem kafasına esince bağlantıyı koparıyor.
ilk zamanlar telefon kablosundan şüphelendim. kablonun benim odandaki kısmını değiştirdim. olmadı daha sonra splitterda bi sorun vardır dedim onu değiştirdim olmadı. eternet kablosunda sorun vardır dedim değiştim olmadı. telekomdan adam çağırdım modemi yeniden yüklediler ayarları yaptılar olmadı.
en son bütün telefon hattını yeniden çektirdim olmadı.
sorun tam olarak şöyle ;
internete bağlanıyorum belirli bir zaman bağlı kalıp ki bu zaman aralığı değişiyor bazen yarım saat bazen 4-5 saat bazende 10 dakika oluyor bağlantı kopuyor .
adsl ışığı yanıp sönüyor internet ışığı gidiyor .
modemin fişini çekiyorum yeniden takıyorum bi kaç denemeden sonra düzeliyor. bunun nedeni ne olabilr? modemi mi değişmeliyim acaba ?
airties modem arıza
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
174 mesaj
Yıllanmış Üye
1,452 mesaj
modemin garantisi bitti mi???.! bitmediyse servise yolla değiştiripte veya onarıpta sana geri yollarlar. mesala bende origo modem vardı sorun çıkardı servise yolladık. geçici olarak modem verdiler(benim modemden daha iyi) 2 hafta sonra yeni modem yolladılar bana.
Yıllanmış Üye
843 mesaj
bence sorun modemin line girişindeki iğnelerde sorun var.
kolay gelsin.
Yıllanmış Üye
170 mesaj
Aynı modem bendede var aynen anlattığın bendede olmuştu sen hemen aırtıes müşteri hizmetlerini ara sorunun kesin çözülecek ben böyle çözmüştüm nasıl yaptınız diye sorma unuttum bir sene geçti üzerinden...
Ama şunu kesin belirtiyim admin paneli adsl bağlantı ayarlarında problemin ona göre....