airties rt102 modemde port açma sorunu

yojimbo
02-03-2009, 01:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

arkadaşlar rt 102 modemde port açmak isterken lan istemci tanımlamam gerektiğine ilişkin bir uyarı çıkıyor. Aynı marka ve model modemi kullananlarda çıkmayan bu uyarı bende neden çıkıyor? açılan sayfa ile tanımlama yapmam isteniyor bunu nasıl yapabilirim boşluklara ne yazman gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

By schopenhauer at 2009-03-01

By schopenhauer at 2009-03-01

Banned
02-03-2009, 02:18   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj

arkadaşım modemine yabancıyım ama özel uygulamalara girmen lazım sanırım yanlış sekmedesin bide eğer soruyu soran sen değil isen buraya bi göz at

yojimbo
02-03-2009, 02:25   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

cevap verdiğin için teşekkürler ama özel uygulamalara geldiğimde de aynı uyarı ve sayfa açılıyor.

yojimbo
03-03-2009, 01:17   |  #4  
OP Taze Üye
4 mesaj

başka bir forumda nihayet cevabı buldum aynı sorunu yaşabilecek birisi için yazıyorum:
ip ve mac adresleri kendi bilgisayarınızın adresleri bunu öğrenmek için başlattan çalıştıra basıp cmd yazıp enter dedikten sonra ipconfig/all tuşlayıp entera basın oradaki ip adresi ip adresiniz fiziksel adresde mac adresiniz. Mac adresinizi buraya yazarken araya tire koymayın. istemci adı ise bilgisayarınızın adı olacak bunu da bilmiyorsanız denetim masasındaki sistem e tıklayıp bilgisayar adı sekmesinde görebilirsiniz. Sonra buraya yazıyorsunuz bunları olay çözlüyor geçmiş olsun.