Arkadaşlar konuyu mahsus buraya açtım. Güvenliğe sokmadım mahsus.
Aşağıdaki resme bakın.
Kırmızı kutu içindeki yazılara bakın.
Varmı böyle çocukça birşey ya.
Ya hacker timiyim diye geziyorlar.
bu timin sahibi 16 mı 14 yaşında bir velet.
akıl yaşta değil baştadır diyenlr olacak. o söz doğru ona birşey demiyorum ama şuna dikkat edin.
bir yerde bu siteyi kurdum ben falan filan üye arıyoruz daha doğrusu time katılacak adam arıyoruz diyordu.
çocuk işte.
Kaçınız büyük bir hacker gurubu gördünüz eleman arayan.
hanginiz çıkıpta ben hackerım benim timim olsun biz buyuz falan dediniz.
Saçmanın en alası.
Çok kızdım ya. adam blog scripti kullanıyor bir açık var sende git hmen sql ile açığa konu açtır ve en üste taşıt.
bu ne şimdi. hani çocuklar oluyor ya küçükken çok yaşardık.
bakk bu benim tabancam. sende varmııı gibi bir şey bu ya.
bakk biz hackerız sen bu siteyi güncelleme biz çökertiriz.
şimdi; ulen çocukca muamele yapacağına mail at adama güzelce uyar kardeşçe. Hani Türkün gücüydü. bu mu Türkün gücü.
Yazık yani.
O değil hazır script kullananlarda da suç var böyle lamerciklere oyuncak veriyorlar onlarda oynayarak biz böyleyiz falan diyorlar.
Chip te Forum için Snitz Forum Kullanıyor. Selçuk Bey gerekli kodları ve güenliği kendine göre yazmış ve chipin portalıyla entegre etmiş kullanıcı tabanını.
ve devamlı güncelliyor.
Şuradaki kızmam o kişi orada bilgi paylaşıyor dağıtıyor. Yasal mı değilmi orasını telekom düşünsün ama sen git şimdi başkası hacklemeden ben oraya bir yazı gömeyim oturtayım lafı yada başkası gelmeden adam gibi yap mı gibisinden düşündü anlamam. Ama insanca hani bizde derler ya usulca git mail at söyle birşey yap. bu ne şimdi. Bu şu demek biz burdayız bizden haberdan olun demek.
2 Aya kadar bir portal yazacam. 1.5 aydır devam ediyorum.
hadi bakalım profesyonel bir kişinin tek başına açık kaynak kodu olmayan bir portalı çökertsinler yada sql atağı yapsınlar.
çok değil 2 ay. sözümde dururum.
gideceğim sitelerine vereceğim bu link alın saldırın diyeceğim.
1 haftada mühlet diyeceğim.
Ben bizim insanımızı paylaşımcı tutumcu sanıyordum. Bu ne ya.
Chipte ben hiç böyle birşey görmedim.
hiçbir zaman 1000 mesaj yazan bir kişi değildim.
Bzde biliyoruz hacklemesini bilmem ne etmesini. hiç saldırdık mı hayır.
Daha paylaşıyoruz.
Bu portalda ne kadar yardım sever insan var onlar başkalarının sitesine girip şöyle böyle sert cvp veriyor mu. Tahminimce hayır.
çok konuştum ama haksız değilim arkadaşlar. Sonra bizi internette kötü sayıyorlar. TÜRKÜN GÜCÜ bu mu yaz boz.
Paylaşmak istedim. sizlerde paylaşırsanız düşüncelerinizi sevinirim.