arkadaşlar arkadaşın bilgisayarına format attım donanımın birini tanıtamamıştım (Intel(R) 82801FB LPC Interface Controller driver) biyerden indirdim şuan bilgisayar çift işlemcili görünüyor neyapmam lazım???????
Akıllara zarar! pentium4 çift çekirdek görünüyor?
beyler ctrl+alt+delete yapınca cpu kullanım geçmişinde 2 tane bölüm var..
everstte işlemci tek görünüyor???
yaw küstünüz mü nittiniz bana??
ya arkadaşlar işlemci pentium 4
normalde tek çekirdek, "Intel(R) 82801FB LPC Interface Controller driver"
bunu googleden buldum, yükledim çiftçekirdek oldu??
zaten arkadaşındı.. bayabi uğraştım arıza verecekmi diye bişeyde olmadı?? bende verdim kasayı..
baran101010aygıt yöeticisinden işlemci kısmına bakın orada 2 işlemci gözüküyosa çift çekirdektiro pentium 4 e core i7 lerde olan hyper threat özelliği vardır.senin işlemcin çift çekirdek değil sevinme boşuna. bende de aynısı var. yani bu normal bişey
bilip bilmeden yazı yazmayınız lütfenSon Düzenleme: Kapalı Hesap (83140) ~ 10 Aralık 2008 19:50
Susamsevinme boşuna. bende de aynısı var. yani bu normal
yo ben aksine üzülüyorum, neticide parayla yaptık bana sadece bizararı olup olmayacağını söyle?
yok zararlı değil. aksine yararlı
intel bunu işlemcilerin performansını arttırmak için yapmış
bunun performansa etkisi %20 oluyor
arkadaşım gayet normal benimde p4 çift çekirdek olarak görülüyor bu son çıkan p4 ler sanal çift çekirdek seninkide büyük ihtilam onlardandır aksine normal p4 lerden daha iyi hem pin girişleride 775lp olduğu için anakarttaki frekansı daha hızlı hem oyun oynarken hemde büyük bir dosyayı sıkıştırdığında problem olmuyor
KAAN_CBRarkadaşım gayet normal benimde p4 çift çekirdek olarak görülüyor bu son çıkan p4 ler sanal çift çekirdek seninkide büyük ihtilam onlardandır aksine normal p4 lerden daha iyi hem pin girişleride 775lp olduğu için anakarttaki frekansı daha hızlı hem oyun oynarken hemde büyük bir dosyayı sıkıştırdığında problem olmuyorBenimki soket 478 ama 2.8 p4 yine de HT özelliği var sadece 775lerde yok yani.
sanal çift cekırdek olarak görüyorsun normalde tek çekirdek işlemcin
Evet benimki de aynı şekilde çift görüyor.
1 çekirdeğe çift izlek vermek yanı tek çekirdeğe iki yükü aynı anda bindirip gecikmeyi azaltıp perrformansı yükseltmek içindir p4 478 lerde başladı core 2 lerle kayboldu ve şimdi atomlara kadar var yine yüzde 10 ile 20 arasında destekleyen programlara göre performans alırsın sadece işlemcıden destek yoksa zaten çift görme ihtimalı yok