ne yapsın adamcağız o kadar yol gidiyor kafası bulanmıştır
Aklına gelen ilk komik cümle nedir?
- 1
- 2
hehe beğendinmi zülfikar kardeş:) bitane daha cümle söyliyim o zaman pilavdan yiyenin kaşığı kırılsın
bide öcünün dediği gibi futbol spikerlerinin kullandığı cümleler de çok komiğime gider. hakanın piresi var, kaleci topu eliyle kesti, top direği yalayarak geçti, hakanın vuruşu ve top direkte patlıyor sayın seyirciler gibi. mesela gol tekrarında: gerilerden gelen portakalın kafasi ve kalecininin caresiz bakislari gibi :D eğer bu hollandalı futbolcunun atamadığı bir pozisyonsa top kafasına oturmadı der :) bu arada yazdıklarımı okursa spor spikeri Ercan Tanere saygılarımı sunarım:) yanardönerli replikleri ile oyunu öyle bir anlatışı varki hele taca taaicchh diyişi bile bitirir beni..
ofsayta aaaoossaytt der mesela
eagustiiiiiiiiiğn reviwoooooaaah maç başında da kadroyu da böyle sayar hehe
unutamadığım hacii hacii hacii diye bağırışı var bide aha buldum valla : http://www.youtube.com/watch?v=rX6Wel9C8Ck
webcam"sayın müşteriler korkmayın! otelimizde hamam böceği yoktur! çünkü fareler hepsini yedi"işte bu fenaydı
jeomaniahehe beğendinmi zülfikar kardeş:) bitane daha cümle söyliyim o zaman pilavdan yiyenin kaşığı kırılsıeyvallah kardeş. :) yanlız futbol espirileri beni kasar.
Futbolu hiç sevmem :( eminim hoşuna giden arkadaşlar vardır.
günün esprisi jeodan geldi
bana göre akla gelen en komik cümleleri yazdım ama neden silindiklerini anlamış değilim . forum yöneticileri siyasi mizahı bir tabu olarak mı görüyor ? sonuçta siyaset hayatımızın bir parçası ve ona mizahi olarak yaklaşmak ( kırıcı olmadan saygı sınırlarını zorlamadan) yasaklanmamalı bence ...?
nedense ispiyon kokusu hissetmeye başladım
KusTaHnedense ispiyon kokusu hissetmeye başladıbu komik değil ki...bu nasıl..."Sivri dilli olduğunuz kadar küstahsınız da...." (türk sinemasından alıntı.)
not:arkadaşım şaka yapıyorum..kızma sakın... hakkını helal et...
zülfikar ; kızmak ne kelime aksine güldüm . :D
fare delikten sığmamış,birde kuyruğuna teneke kutu bağlamış...
sen küçükken kaç yaşındaydın.
birkeresinde tuzla kadiköy 130 oluyor kendileri arkadaşımın biriyle işe gidiyorduk otobüs duraga yanaştı yolcuyu aldı kapı kapandı otobüs hareket halindeykan yavaş haliyle tabi o sırada arkadan koşarak gelen bir adam kapıya yaklaşmaya çalışıyordu yaklaştıgında kapıya vurdu8 gür bir ses kapıda yankılandı güm güm diye kendimi tutamadım kim o dedim gülmekten karnız agrımıştı ozaman tabi otobüs sakinleride hafif hafif gülümsüyordu ..:)
-Kapıyı kapa
-Kumanda bende değil
öss Sorusu Aşağıdakilerden hangisi aşağıdadır Cem yılmaz
jeomaniayazın ortasında full dolu otobüste yoğunluktan dolayı kapı açılmayınca otobüs şoförü sesini daha iyi duyurmak için lütfen karıya dayanmayın diye var gücüyle bağırmıştı. tabi bazıları kapı anladı bazıları da cidden karı anladı adam birden bağırınca.. neyseki muavin durumu toparladı o da otomatik karı çarpar dedi gülerek :)
fenerbahçe - schalke maçinda apiahın süper vuruşuyla gol olan pozisyona azarbeycanlı sipikerçe anlatımı" apiah topu dehşet depti"
bu bi yana, bu azeri türkçesi çok hoşuma gidiyor yahu..
Sevdikte ne oldu türkcell telsim zengin oldu:D:D:D
anne babam daha iyisini yapana kadar en iyisi benim.
nazar etme ne olur bill gates amcam olur
benersincebirkeresinde tuzla kadiköy 130 oluyor kendileri arkadaşımın biriyle işe gidiyorduk otobüs duraga yanaştı yolcuyu aldı kapı kapandı otobüs hareket halindeykan yavaş haliyle tabi o sırada arkadan koşarak gelen bir adam kapıya yaklaşmaya çalışıyordu yaklaştıgında kapıya vurdu8 gür bir ses kapıda yankılandı güm güm diye kendimi tutamadım kim o dedim gülmekten karnız agrımıştı ozaman tabi otobüs sakinleride hafif hafif gülümsüyordu ..:)buna çok güldüm yaaa
- Bu lafı biyerlerinden atıyo.
Kısa bir sessizlik
- Yani kafasından
komik değil belki ama çorbada bnmde tuzum olsun Burak Tuz
arkadaşlar dün radyoda akıllara ziyan bir şarkı dnledim sözleri tam dumurluk:
aman havanıda atıp atıp kaçıyorsun söyle gidiş nereye,
uzaktan mucuk mucuk öpüyorsun yetmez biliyorsun aklım hep sende
Öldüm ya gülmektn süper yafff :) :) :) :)yazın ortasında full dolu otobüste yoğunluktan dolayı kapı açılmayınca otobüs şoförü sesini daha iyi duyurmak için lütfen karıya dayanmayın diye var gücüyle bağırmıştı. tabi bazıları kapı anladı bazıları da cidden karı anladı adam birden bağırınca.. neyseki muavin durumu toparladı o da otomatik karı çarpar dedi gülerek :)
- 1
- 2