Kadeh içinde, denizde boğulanlardan çok daha fazla insan boğulmuştur.
(Anonim)
Aklınıza gelen en can alıcı cümle nedir?
- 1
- 2
Abiiiii nerdesinnnnn......
(Şu an benim için en can alıcı cümle)
Ne zaman mezun olacağım ve para kazanaağım...
blackhawkmilan31bana "you are noob" denmesi çok gıcığıma gider'Çaylak /tecrübesiz/ burda yenisin (galiba)' tarzı bir kelime. Bazende aşağılamak için kullanılıyor. Sadece online oyunlara mahsus olmaktan çıkmış bir kelime...Not: 'New' kelimesinden türetilmiş...
Son Düzenleme: make-believe ~ 09 Ağustos 2007 18:50
Big ****ing Boy (Büyük kahrolası çocuk)
Bazı insanların, '' Seni Allah gelse elimden alamaz'' , ''Sana günahımı bile vermem.'', ''Allah çarpsın'', Kuran çarpsın'', ''Allah baba'', ''Seninle Cennet'e bile girmem!'' gibi (şuursuzca söylese bile) sözler sarfetmesi, beni, gerçekten derinden yaralar.
memomucoBazı insanların, '' Seni Allah gelse elimden alamaz'' , ''Sana günahımı bile vermem.'', ''Allah çarpsın'', Kuran çarpsın'', ''Allah baba'', ''Seninle Cennet'e bile girmem!'' gibi (şuursuzca söylese bile) sözler sarfetmesi, beni, gerçekten derinden yaralar.Bence toplumsal bir yara haline geldi bu tür bilinçsizce sarfedilen ifadeler. Ben de bitane eklemek istiyorum. Bu da beni çok üzüyor ve yaralıyor. Sözüm ona kullanılan ifadeye vurgu yapılıyor???: ' Adam (hırsızın v.b.) Allahı' İnanın yazarken bile üzülerek yazıyorum. Allah bilinç ve şuur versin bu tür insanlara... Yüce Allah'ımızın güzel adını ne tür şeylere alet etmeye başladılar.
“Şüphesiz Allah, benim de Rabbim, sizin de Rabbinizdir. Öyleyse ona ibadet edin. İşte bu, doğru yoldur.”
BU VE KURANI KERIMDE OKUDUGUM BIRCOK AYET GERCEKTEN BANA CAN ALICI GELIYOR
EGER GERCEKTEN INANIP ANLAYARAK OKURSAN
bnce laf sokmaqnın heryeri can alıcı hele birde orjinal ve kaliteli bi lafsa bu tamamen can alır.... sanırım uzerimdeki yzanlardan daha farklı bişi dedim ama.. ve uzerimdeki yazılanlara kesinlikle katılıorum +10000............0
- 1
- 2