arkadaşlar aklınıza gelen en can alıcı sözleri buraya yazarmısınız??
Sözler okunduğunda insanı derinden etkilemeli..
Aklınıza gelen en can alıcı cümle nedir?
- 1
- 2
hiç aklıma bile gelmiyorrrrrrrrrrrrr
bana "you are noob" denmesi çok gıcığıma gider mesela
blackhawkmilan31bana "you are noob" denmesi çok gıcığıma giderOynadıgın online oyun mu var.Genelde oyunlarda noob derler.
Knight ta özellikle dimi? başlamadım ama çevremin yarısı oynadığı için etkilenmemek mümkün değil
hangi duruma göre can alıcı ... oyunlarda "game over" . aslında diğer yerlerde de "game over" . öyle yada böyle , GAME OVER !! galiba
knight mı onyunyorsun? ama benimde gıcığıma gider
Bilgisayarıma virüs girdiği zaman öten avastın sesi siteminize virüs girdi gibi yazıların çıkmasıdır. :(
Allah belanı versin. geber inşallah.. gidişin olsunda dönüşün olmasın.. en can alıcı cümle olabilir :)
viking20az kaşarlıdan tost,çok kaşarlıdan dost olmaz.az kaşardan tost, çok kaşardan dost olmaz.. yani az kaşardan
dost olur anlami cikiyor.. :)eski sevgiliden dost eski kaşardan tost olmaz
ama eski sevgiliden tost, eski kaşardan da dost olur bu da benden olsun
maaşına zam yapıldı . işine son verildi .
anneniz vefat etti
babanız vefat etti
kardeşiniz şehit oldu
aileniz trafik kazası geçirdi
evinize haciz geldi
benim aklıma en can alıcı cümle olarak bunlar geliyor
BİLGİ GÜÇTÜR VE BİLGİ HÜKMETMEKTİR SÖZLERİ beni çok etkiler
HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR......
NOT:Zincirli kuyu mezarlığının girişinde yazar..(Al-i imran 185.a)
zulfikar ben bu ayeti duyunca ürkmüyorum . çünkü diğer ayetde Allahdan geldiniz yine Allaha döneceksiniz ayeti aklıma geliyor.
Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın,
Bırakın o ayrıcalık bizde kalsın
bu da benden :)
Aaaa, arkadaşlar olmadı şimdi.Hiç "en can alıcı söz" gibi bir kavram olur mu ?
Şimdi aç birisi için "Eyvah Ali, dolap bomboş" lafı,
Lunaparkta gülen eğlenen bir çocuk için "Yusuf, babam yook !" lafı kadar acı bir durum olabilir mi ?
Yani ben Friedrich Nietzsche diyorum arkadaşlar.
"Bu da dahil olmak üzere,bütün genellemeler yanlıştır..."
...
Hoşçakalın.İyi günler...
Caner GüralHoşçakalın.İyi günler...güle güle bi yere mi gidiyosun
osym 'nin her yerleştirmeden sonra "herhangi bir kadroya yerleştirilemediniz " cümlesi binlerce kişi için çok can alıcı bir cümledir.
kendimden biliyorum .şimdi çok şükür işim var.Son Düzenleme: bir dost ~ 17 Temmuz 2007 13:20
abi, et döner kalmadı..
az önce telefondaki en can alıcı cümleydi benim için!
bir dost(:Caner GüralHoşçakalın.İyi günler...güle güle bi yere mi gidiyosunHay Allah, ne de talihsizim. :(
Belki de laf kalabalığı olsun diye söylüyorumdur; neyime lazım.Sizce var mı böyle bir ihtimal; Allah aşkına ?
arkadaşlar benim için en çan alıcı cümle su oldu
tatilden geldim yenice benim bir arkadaşım kaza geçirmişti durumu ne diye aradım ailesini DAHA DÜN TOPRAĞA VERDİK dediler
bence 'azrail' bide cebrail
Azrail (a.s) anladımda Cebrail (a.s) neden en can alıcı cümle oluyor. O peygamberlere vahiy indiren melek .
- 1
- 2