Arkadaşlar mümkünse çok korkunç olmasın :D
Önerileriniz nelerdir ??
Arkadaşlar mümkünse çok korkunç olmasın :D
Önerileriniz nelerdir ??
Prototype!! süper kesinlikle oyna eğer oynamadıysan
cod serisini bitirdmmm..
prototype de oynadım :D
baska varmı şöyle konusu güzel...
The Suffering sonrada The Suffering 2(Ties That Bind) korku oyunu ama çok güzel adam 'C' tuşuna basınca bi dönüşüyo çok manyak.
Konusuda güzel adamın karısı ve çocukları öldürülüyor ÖLDÜREN BELLİ DEĞİL.Adam eve geldiğinde durumu görüyor suçlu olarak adam görülüyor.Adamı bir adaya götürüyorlar ama bu adada sadece hapishane var hapishane adası gibi birşey sonra hapishaneyi canavrlar basıyor herkesi gebertiyorlar.Sadece sen ve ilerki bölümlerde bikaç kişi kalıyor.Oyunda bu sağlam kalan insanları öldürmezsen ailesini öldüren kişileri görüyorsun.Eğer öldürürsen aileni senin öldürdüğün görülüyor.
Anlatmakla olmaz ya oynamak önemli ama çok süper bi oyun.
Ama bayabi korkunçtur söyliyim bazen canavarlar birden bi fırlıyor orda ödüm b*kuma karışıyordu ama bitirdim ikisinide :)
buyur burda oyunun resimlerini videolarını görebilirsin:http://www.midway.com/us/Game_TheSuffering.html
Resident evil in sonlarındayımm.
Assains creed inde 2. oyununu bekliyormm..
Terminator Salvation u deniyebilirim..
Baska tavsiyesi olan..??
oww Timeshift e baktımda youtube dan baya kan var:D
Dehşet-ül Vahset =)
assasin's creed 2 de çıkacak az kaldı.
Crysis in 2 oyununuda oynadımm..
Left 4 dead de oynadım..:D Bu kalsın mümkünse..
The witcher a baktımda sanki knight online gibi yha :S
Ama Timeshift i denemeyi düşnüyorumm..
Varmı baska tavsiyesi olan =)
oo benm sisteme biras yüksek kaçar :D
oyunu açabiliorumda işlemciden kaybediyormm . :(
far cry, far cry 2 iğrençler ama olsun oynanır
farcry1 ve farcry commando iyi ama farcry2 berbat
sistem biraz iyi ise turok
normal ise Wanted
Devil May Cry 3-4 diyeceğim ama avatara bakınca oynamış olduğunu düşünüyorum:D
Far Cry 2 gercektende berbat 1. serisine esinlenerek 2'yi indirdim ama rezillik.
Wolfenstein 2009 dene pişman olmayacaksın bolum finallerinde ipucu yok eger 1 pc den 2 kişi oynarsanız daha zevkli olur. 5 gunde bitirdim ben oyunu grafikleride harika sistemide kasmıyor silahlarını surekli upgrade yapıyorsun topladıgın gold larla zaten ilk FPS oyunu Wolfenstein'di 2. seriside uzun bir ardan sonra cıktı.İyi eglenceler
Bu arada Call of Duty gibi oyun arıyorum banada tavsiye lutfen :D