arkadaşlar alacağım üç oyun var ve size nasıl olup oldukları hakkında görüşlerinizi bekliyorum
1-) NFS Undercover
2-)FİFA 2009 (pesi önermeyin çünkü biliyorum :D)
3-)Spiderman 3 veya HİTMAN 4:blood money(işte asıl sorum bu hangisi?)
arkadaşlar alacağım üç oyun var ve size nasıl olup oldukları hakkında görüşlerinizi bekliyorum
1-) NFS Undercover
2-)FİFA 2009 (pesi önermeyin çünkü biliyorum :D)
3-)Spiderman 3 veya HİTMAN 4:blood money(işte asıl sorum bu hangisi?)
zaten orjinal alacağımı sanmıyorum most wantedda oynamıştım ama bunu daha hoş buluyorum diğer oyunlar hakkındada görüşlerinizi bekliyorum ;)
Undercover alacağına Burnout Paradise:Ultimate Box al.Çok çok daha eğlenceli.Sistemin iyiyse Spiderman yerine XMEN Origins:Wolverine veya DevilMayCry 4 önerebilirim.Fifa iyi.Dediğim gibi bunları öneririm ama sen bilirsin tabi.Spiderman ve Hitman arasında seçim yapsam ben Spiderman'ı seçerdim ama senin bileceğin iş.
undercover alma hoş bir oyun değil.NFS stilinden kopulmaya başlanmış.Alacaksan Carbon al MW al
bence bu oyunların içinde en güzeli FİFA 2009.fifa 07 ve08 gibi olmuyo ama saydıklarının içnde engüzeli bu.spiderman 3'ü alma çok köü diğerini oynamadım.nfs yerinede crazy taxi
fifa 09 (hiç oynamadım o yüzden bişey diyemem)
nfs undercover (bence güzeldi ama uzun süre bilgisayar başında kalıp oynucam diyorsan çabuk sıkar onuda söyleyeyim-bence grid veya pro street oyna)
spiderman 3-hitman(bence çok karmaşık ve güzel olmayan oyunlar bunların yerine crysis veya assasins creed oynayabilirsin)
çok saolun şimdi alacağım oyunlar:
1-)Burnout Paradise:Ultimate Box
2-)FİFA 2009
3-)Spiderman 3
sadece yarış değişti :D Assains,crysis sistemi aşıp wolwerinide beğenmedim sağolun
İyi eğlenceler.(Paradise'ın showtime modunda eğlence garanti zaten;))
Bu arada değiştirme şansın hala varsa Wanted:Weapons of Fate'e de internetten bir göz at beğenebilirsin.
hitmanin önceki oyunlarını oynamadıysan 4. oyunu oynama bence.oyun aksiyon oyunu olmadığı için sadece fanatikleri tarafından(benim gibi) oynanışı sevilen bir oyun....
1-) NFS Undercover -tavsiye etmem- Yerine Colin mcrally dirt
2-)Fifa 2009 tavsiye etmem.Sen demişsin ama Pes-2009 dururken lafı bile yapılmaz bence.
3-)Spiderman 3 veya HİTMAN 4:blood money
Benim tercihim Hitman olurdu.Spiderman ın oyunu bile saçma geliyor bana.
fifa gibi konusu olmayan oyunlar bana zevk vermiyor. Yinede tercihine saygı duyarım. Ama fifayı çıkartıp onun yerine crysis düşünebilirsin oynamadıysan öneririm.
fifa 09 (yakın zamanda fifa 2010 çıkıcakmış) ben ce ya 10 ya da 9 u alabilirsin..
lord of rings filmini izlediysen bence almanı tavsiye ederim..sanırım 2 dvd.The Lord of the Rings - Conquest™
lef 4 dead oyunu ise biraz eski gibi ..lef 4 dead 2 ödül almış..en iyi oyunların arasında ...ben bulmadım 2. yi ama 1. yüklü pc m de ve baya zevkli..
crysis warhead ise her zaman ki crysis havası var..online oynanıyormuş ve çok zevkli olduğunu duydum..bende ki crysis warhead korsan olduğu için online oynayamıyordum eğer sen orjinal alıcaksan bu oyunu biraz daha araştırıp almanı tavsiye edebilirim..
call of duty 5 de her zamanki call of duty ama gerçekten heyecan verici...bu oyunu oynayan - oyunu bitirmeden bırakmıyor ..:D
bunların dışında timesift ve Sniper - Art of Victory ,nfs carbon (bitirdim) oyunları da güzeldir..
seçim senin..