Arkadaşlar bana algoritmaları anlatan bi kitap ya da site önerebilirmisiniz? Yalnız algrotmalarla ilgli hiçbirşey bilmiyorum ona göre bi kitap gerekiyor bana.
Algoritmalar
Veri Yapilari ve Algoritmalar veya daha sade olan Algoritmayi Anlamak adli kitaptan yararlanabilirsin
bu kitabbın veya buna benzer bilgilerin pdf olarak bulma şansımız ne dir teşekkurler
ALGORİTMA GELİŞTİRME ve programlamaya giriş- seçkin yayıncılık.
Tam sana göre
Sefa Adak: link in hatalı olduhunu belirtiyor bir yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
onu bilmiyorum ama instant recovery pci card nedir ne işe yarar sen biliyorsan bana söylermisin
veri yapıları ve algoritmalar - papatya yayıncılık
dr.rifat colkesen bu kitap gercekten iyi
mustafarslan35veri yapıları ve algoritmalar - papatya yayıncılıkAslında bu kitap Rifat Hoca nın diger kitapları gibi pratikte eksik ve anlaşılabilirlikten uzak. Ancak Türkçe olarak piyasada bulabilecegin sadece 1-2 kaynak oldugunda hala satmaktadır. Eğer ingilizcen yeterli seviyedeyse sana yabancı kaynakları arastırmanı tavsiye ederim...
dr.rifat colkesen bu kitap gercekten iyiSon Düzenleme: SeRBoY_WHiTe ~ 16 Temmuz 2008 20:02
07BENER07dosya bulunamadı diyorKardeş naptın sen yaa..Ben dosyayı geçen sene Ekim ayında upload etmişim sen 2008 Mayıs'ta bakıyosun..Heralde dosya bulunamadı diyecek..Neyse, madem o kadar kişiye lazımmış, yeniden yüklerim o zaman..
Şu an elimde algoritma ile ilgili 2 dosya var onları yükledim.
Bu arada, elimde Visual Basic ve C/C++ ile ilgili güzel dökümanlar var, ilgilenen arkadaşlar varsa onları da ekleyebilirim.
İyi Çalışmalar..