ALİENWARE laptop ısınma ve pil

HPQ-User
24-08-2009, 21:15   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

gilgamesh sormuş:
benim donanım sorunum şimdi olmasada ilerde olabilir bu laptopta aşırı ısınma olucağını söylüyorlar ve pilinin çok çabuk biticeğini söylüyorlar bunun yerine ortalama hd flim seyredicek bi laptop pil i uzun bağlantısı iyi masaüstünüde oun için kullan diyorlar üniversiteye başlıyacağımdan hem flim hem oyun manyağı biri olduğum için hemde yok eve git masaüstünütaşı yok tekrar üniye filan zahmetli olucak oyun oynamak için sorunum alienware laptop kullanım açısından iyimi yada ne önerilebilir para sorun diğil hediye mayetinde alınacak alınırsa ancak bi laptop müşteri hizmetleri bakımından türkyede kullanıcağımdan hem pahalı hem türkiyeden ulaşılamaz denildi yardımcı olursanız sevinirim belki buranın konusu dışına çıktı ancak yardımcı olursanız sevinirim

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: 0
Sistem Özellikleri:
*  Overclocked Intel® Core™ 2 Extreme
    * NVIDIA® GeForce® GTX 280M
    * 8GB 1333MHz DDR3 Memory
    * 1TB Storage
    * Extreme High Def Video and Audio
    * AlienFX® Illuminated Keyboard
Additional 9-Cell Lithium-Ion Battery for Alienware M17x Laptop

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.13) Gecko/2009073022 Firefox/3.0.13 (.NET CLR 3.5.30729)

Süleyman.
24-08-2009, 21:39   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Ben olsam imkanım varsa düşünmeden alırdım. Isınma ve benzeri sorunların olacağını sanmıyorum. Sizin tek probleminiz Türkiye'de servisinin olmamasıdır. Bu da arıza durumlarında size lazım olacak birşey ama benim tecrübeme göre arıza da istisnai bir durum. Ben şu ana kadar kullandığım veya gördüğüm hiçbir dizüstü bilgisayarın arızalandığına rastlamadım. Seçim aslında tamamen size ait. Dilerseniz buradan bir "Monster" da seçebilirsiniz, eğer servis durumu sizi sıkıntıya sokacak ise.

alien_fx
28-10-2009, 17:51   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

o pc'nin yan taraflarındada hava boşluğu var. fanlardan hava almasa bile ısınma problemi olmaz.
pile gelelim. tabiki kısa sürecek. çünkü performans odaklı bir pc. Uyku modundayken bile 1 bilemedin 2 saat dayanır.

sonuca gelirsek, elinizde imkan varsa almaktan sakın ola çekinmeyin. performans açısından en iyi bilgisayar. ayrıca kendinize göre dizayn edip ayarlamak için;

http://configure.us.dell.com/del ... s=dhs&~lt=alienware

Egoist Okan
28-10-2009, 18:19   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
170 mesaj

Gözüm kapalı alırdım.Fakat Türkiye de servisi olmadığından hor kullanmamanızı öneririm.
Yurtdışında satılıyor , eğer Türkiyeye belli noktalarda satılıyorsa iyidir.

Selocann
24-07-2011, 13:00   |  #5  
Üye
56 mesaj

Türkiyede Satılmıyorsa Nasıl Alınacak Bu Laptop

MrChromosty
24-07-2011, 13:18   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj

netten olabilir mi canım benim

Selocann
25-07-2011, 20:13   |  #7  
Üye
56 mesaj

netten olabilirde bir çok iş, toshiba qosmio x770 laptoplarda türkiyede yok , o laptopu amerikadan
satın alsan internetten, yanında gelen yazılımlar, önceden yüklenmiş işletim sistemi hep yabancı dilde ,
ve de siteden alırken dilin olması lazım, güvenilir mi?, bütün bunlar önemli. ayrıca bazı sitelerde türkiyeye
laptop gönderimi yasak. bende almayı düşünüyorum şu qosmio lardan ama türkiyed varmı bilmiyorum,
yoksa şu konuştuğum bla işlerle uğraşmak istemiyorum.! cevaplarsanız memnun olurum.!

elmordayn
25-07-2011, 21:42   |  #8  
Taze Üye
10 mesaj

ben ticaret meslek lisesinde okuduğum için laptop lazım oluyor bi soğutucu al ufak bişi çok ısınırsa hemen çalıştır ve laptop kullanıcılarına önemli duyuru evde pilinizi gerekmedikçe takılı tutmayın yani çıkartın pilin ömrünü uzatır ;) bi çoğunuz bunu bilmeyenmi var kardeşim diyip beni kırmasın ltfn :D