Salı günü Media Markt da dolaşırken gördüm...Ve resmen ağzım açık kaldı...Aşık oldum...Kullanma imkanı yoktu ama tasarımı beni bitirdi...Fiyat ile özellikleri karşılaştırınca biraz abartıydı ama değerdi.Tam bir canavar tam bir Alien dı...Dizüstü modelindeki tasarıma Hava giriş çıkış yollarına fanların eşsiz senfonisine klavyenin ışıklarına bayıldım...Masaüstü hemen yan taraftaydı kasaya dokundum ve bir de ne göreyim? resmen BUZ gibiydi.sanki bir PC kasasına değilde buzlu bir bardağa dokunuyor gibiydim içini açmak istedim ama imkansızdı.hemen arka taraftan telefonun ışığıyla ufak bir göz gezdirdim..soğutma boruları ddr3 ramler daha neler neler...Siz ne düşünüyorsunuz böyle bir canavar için 6000-8000 TL değer mi?
AlienWare
gayet tabii gerçeğim ... Alienware hakkında düşünceleri almak istedim sadece :)
harbiden uzaylı süper bişey ya müthiş aşık olmakta haklısın
Hazır sistem nihayetinde :)
AlienWare'nin kasaları ayrı satılsa kapış kapış gider heralde :D
Siteden Türkiye'ye satışları yok diye duymuştum geçen sene, bu sene belki değişmiştir.
masaustü bilgisayara elledim ve kasa buz gibi demişsin masaüstü bilgisayarın kasası nasıl buz gibi oluyo ben anlamadım
Alienware candır.
Yıllardır hayalim Alienware'in Türkiye'ye girişi.
Birkaç sene önce Dell satın aldı Alienware'i o zaman umutlarım arttı.
Bu sene Best Buy'la gerçekleşti tabi diğer mağazalar da yerinde durmadı.
Birkaç sene içinde de distribütörlükleri olur.
Amerika'daki gibi kendi sistemimizi optimize edip satın alabiliriz.
O zamana kadar uzaktan sevmeye devam.
Alienware candır.Media Markt daki fiyat etiketinde Marka Model "DELL" yazıyordu...en altta ise İthal yazıyordu :)
Yıllardır hayalim Alienware'in Türkiye'ye girişi.
Birkaç sene önce Dell satın aldı Alienware'i o zaman umutlarım arttı.
Bu sene Best Buy'la gerçekleşti tabi diğer mağazalar da yerinde durmadı.
Birkaç sene içinde de distribütörlükleri olur.
Amerika'daki gibi kendi sistemimizi optimize edip satın alabiliriz.
O zamana kadar uzaktan sevmeye devam.Durumum iyi olsa alınır ama Türkiye'de ki alternatifi Monster bence... Alien gelene kadar Monster..