ben gigabyte 8s648 anakart,intel celeron 2.6 işlemci,64mb. geforce 2mx 400ü satıp işlemci ve anakartı amd'ye,ekran kartınıda asus 9550ge almak istiyorum bu parçaların hepsi sapasağlamdır,kaça satarım
alım-satım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.birde amd'ler çok ısınırmı?sorun olurmu?
2.soruna cevabı işlemciler ve overclock forumlarında fazlasıyla bulabilirsin.
ayrıca AMD işlemciler fazla ısınmıyor.Artık inteller ısınmaya başladı.AMD 2500 alsanız orjinal fanıyla 50C'yi geçmez ki bu sıcaklı işlemciler için "soğuk" anlamına gelir.
Inteller 55C rahat ulaşmaya başladılar.
abi benimki celeron 2.6 40-42 geçmiyor
abi bunlara bir abit nforce 2 ,amd athlon xp 2500 alsak fan filan takmadan ,kasada bir fan var. çok ısınırmı,özel işlemci soğutucu almak gereklimi.sıcaklığı 35-43 arasında tutabilirmiyiz
turan abi ne yaptin ya 400 dolar demissin.
yani sonucta islemcin 100 dolar desekki daha azz diye hatirliyorum
60 dolarda anakart. ekran kartini satabilirmisin ondan emin degilim.
sonucta sifirlari bile 50 dolarmi ne.
bence en fazla 200-250 doalr.
yani 400 dolara
adam P4 2.8 800 mhz islemci 200 dolar
anakart p4c800 120 dolar
ekran kartinida 9550 alir overclock eder. 100 dolar flan yani.
Benim yaptığım gibi Abit AN-7 alıp AMD 2500'ü 3200 yapabilirsin.Tabii ki soğutucuyu değiştireceksin.Ben değiştirmedimama siz değiştirin eğer böyle bir niyetiniz varsa.
Normal de(overclocksuz)45C'yi pek geçmez.(Tabii ki ortam sıcaklığına bağlı)
OC yapınca da 50C'yi geçmiyor.(Orj fanıyla)
Eğer böyle bir düşüncen varsa Benim sistemden bir tanede sen düz...
ben overclock yapmayacağım.banim parçaları kaça satabilirim
bir cpu soğutucusu alsam o/c yapmadan kaç dereceye gelir
abitin AN7 anakartı ile ilgili NB fanı duruyormuş ..
bir bakın.abit NF7-S2G AN7'den iyi mi?bu anakartlarda ddr433-500 filan kullabilirmiyiz
cpu sogutucusunu yeni sistemin icinmi söylüyorsun amd icin
eger öyleyse kaliteli mal alirsan oc siz 40-45 i gecmez normalde, oyunlardada 50 felan olur gibi geliyor
amd 2500+ barton xbilgisiyarda 79$+kdv 138 milyon bu fiyata fan dahilmidir?Bir de celeron 2.6,gigabyte 8s648,geforce 2 mx400'ü 220 milyona bıraksam olurmu?
Benim Fanda öyle bir sorun yok ama.(En azından şimdilik)Çok da düzgün çalışıyor.Boşuna ABIT kötülenmiş bence.