https://www.chip.com.tr/forum/KiS-2009-3-ay-kamp_t77313.html
evet konu bu(bir kaspersky kampanyası)beyefendiler bana bozuk çalmışlar meğerse.Hangi habere alıntı diyecekmişiz hangisine demiyecekmişiz öğretiyorlar.Sırf bunu söylemek içinde bu foruma üye oluyorlar.Haber google da ortalıkta dolaşıyor.Yani herkez görebilir ulaşabilir alabilir ve sözü geçen arkadaşların kendi üretimleri değil.Evet ne dersiniz?
Alıntı haber hk. da
3-4 aydır forumda gözlemlediğim kadarıyla çok yararlı paylaşımlarda bulunuyorsun. Bazıları benim de işime yarıyor. Zaten bu konu hakkında titiz olduğun gerçekten ortada (bana göre). Evet bu haberi o siteden başka yerde de gördüm.(google sağolsun) Arkadaşın bunu neden dediğini de anlamış değilim. Bana garip geldi durduk yere bu polemiğin oluşması. Bütün söyleyebileceklerim bunlar...
bir kere senin bu haberi sahiplenmen için o haberin senin emeğinin ürünü olması lazım.sen kalk seninle alakası olmayan bir firmanın, seninle alakası olmayan bir kampanyasının, seninle alakası olmayan bir haberini internette görüp forum sitene taşıyıp yayınla başka bir kişi aynısını yapınca (ç)alıntı olsun.adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, başkalarına çamur atmadan önce iki defa düşün bir daha.
Tam adamına çatmışlar cidden.. =) Talihsizlik olmuş o 2 vatandaş için.. =)
hehe zaten bidaha sesleride çıkmadı.tıssss :))
ben kamu yararını kolluyorum\gözetiyorum ,kendi çıkarım a hareket etmiş değilim.Bütün istediğim bu tip kampanyalardan ihtiyacı olan 2-3 kişi yararlansın tüm istediğim hepsi bu ,bu battı ne hikmetse.Hayır kendi ürünün kendi alın terin kendi gayretin bir ürün olur anlarım o zaman özür diler,tebrik eder kutlarım.Ben ,benim burdaki mesajlarımı başka forumlarda gördüm ama hiçbir zaman ortalığı ayağa kaldırmadım ve o kişileri itham etmedim,suçlamadım.Dertleri ne anlamadık ki?
birde kendine ait bir şey olsa kim bilir neler yapardı düşünemiyorum.