arkadaslar bilgisayarıma format atacam hiçbir proram dogru düzgün çalışmıyor ancak formattan önce kızımın videolarını cd ye aktarmam lazım bütün resim ve videoları bilgisayarda:( neroyla cd ye aktarıyorum ancak aktarma sırasında hata veriyor.içerik kaybolabilir veya açılmayabilir falan diyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.çökmeden şu video ve fotoları kurtarmalıyım:(
allah aşkına biri acilen bana yardım etsin:(
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.neroda sorun olabilir bi de bu programı dene http://www.computerbild.de/downl ... on-430765.html?dl=1
yada neroyla dvd ye yazdırın yazdırma sırasında cd ıse 700mb gecmesın yanı kırmızı cızgı neroda
dvd ıs 3 gb sanırım parca parca kaydettırın bırkac cd ye yanı ama dvd yazıyorsa dvd ye kaydedın dvd 3 yada 4 gb alıyor cd ıse 70 mb kesın sız mb ı asıyorsunuzdur yada formatt attırcaksanız kesın vede degısık yontem
HARDDISKIN C SINDE ISE RESIM VIDEOLAR D YE TASIYIN FORMAT ATANDA DEYINKI D YI ELLEM DEYIN
cunku format c ye atılır dye tasıyın tum vıdeoları vede tembıhleyın format atn kısıyı kesınlıkle ellemesın d yı
bız oyle yapıyoruz eftelya hanım
siz veri diskimi yazdırıyorsunuz ?
D diskiniz varsa , özel dosyalarınızı oraya atın..Formattan sonra hemen güncel bir antivirüsle taratırsınız..
programsız olarakta yapabilrsn cd'nin üstüne sürekleyip bırak bu dosyaları cd ya yaz war orda ona bas veri cdsi de bekle yazar .
arkadaslar hepinize gerçekten çok teskkür ederim yanıtlarınız için.d diskim yok önceki formatta silmişler.sürüklryip bos cd ye atmayıda denedim anca böyle parça parça atabildim resimleri ama videolar gene olmuyor bide hafıza kartı aldım yeni şimdi ona tekrar aktarmayı denicem inşallah bi sorun olamadan kurtarırım hepinize tekrar teşekkür ederim arkadaslar yardımlarınız için.