Bu konu buraya mı açılır bilmiyorum ama şiddetle yardıma ihtiyacım var. Çalıştığım şirkette veri depolamaya bakıyorum. Ve yanımda bulunan bir FlashDisk e kaydediyorum tüm verileri. 3 Aın tüm verilerini girmiştim ve üzerine eklemeler yapıyordum. FDiski bilgisayara taktım ve daha garanti olması için dosyayı sağ tıklayıp (kopyalamayı düşünerek) yanlışlıkla masa üstüne kısayol oluştur demişim. İşin daha vahimi flashDiskteki dosya dasilindi. Ben masaüstündekini kısayol değil de dosyanın aslı diye biliyorum. Ama maalesef kısayolmuş. Neyse değişik sitelerde dolaştım ve Recover My Files ve Stellar Phoenix programlarını buldum. Ama bunların daha kalıcı silmeye neden olup olmayacağını bilmiyorum. Valla bana yardım etmezseniz bu iki gün içinde işimden olabilirim.
Şimdiden alakanız için teşekkür ederim.
Allah Rızası için bir yardım.İşimden olabilirim.
Silinen dosyaları geri getiren programlar var mesela PC FİLE RECOVERY..
Hard disklerde işe yarıyor ama flash diskte hiç denemedim istersen bir dene ..
easyrecovery6 diye bir program var. Ben de mevcut fakat ziplenmiş hali 28,5 mb. bunun işe yarayacağını düşünüyorum. daha önce disketten silinmiş bir dosyayı bile geri getirmişti.Flash disk konusunda ne kadar başarılı bilmiyorum yalnız.
saktolun@trakyadokum.com.tr
bence reklam gibi olacak ama ibas adlı şirkete git orada birşey yapabilirler
http://www.inndir.com/program.php?id=32849
Bu programlar isini görür.Direk usb üzerinde dosya kurtarmaya yarar ayrıca ücretsiz.Geçmiş olsun.
kardes usb dısk olunca mevzu gercekten zor ısın allah kolaylık versın
Arkadaşım Sistemi geri aL Yaparsan olur :)
Kardeş sen harddisk teki dosyaları kurtarmaya çalış bence... Bunu yapan firmalar var. Birde programlar var.
arkadaşım bende bir program var Search and Recover 3 diye süper bir program yanlız düzgün kullanman lazımm hem silinmişleri kurtarma yazılımı hemde bir daha geri getirilmesini istemediğin dosyaları silebiliyosun ama iyi bir program senin için upload ederim
BU AYNI ZAMANDA CD-DVD-FLASH DİSK TÜRÜ HERŞEYİN İÇİNDEN VERİ KURTARABİLİYOR...