Toplayacağım bilgisayar için ekran kartı adına 2 tane alternatifim var.Bunlar:
1-) ATI RADEON 9600XT 256 MB 256 BIT
2-)ATI RADEON 9800 PRO 128 MB 128 BIT
Bunlardan hangisini öneriyorsunuz.Burada önemli olan yonga setimi yoksa BIT ve MB mı?
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
ALLAH RIZASI İÇİN BİR YARDIM
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.turanozzeybek peki bit olayı fln daha onemli degılmı
BU KONUYU AÇMAMIN SEBEBİ YONGA SETİ Mİ YOKSA BİT VE MB DEĞERLERİ Mİ ÖENMLİ? BUNU ÖĞRENMEK İÇİN AÇMIŞTIM AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM.
bit ve mb önemlidir ama fiyatı iki katına çıkıyosa değeri düşebilir (bu kartların fiyatlarını bilmiyom)
Ben 1 numarayı önerebilirdim. Ama sanırım gönlüm 2 den yana. 9800 pro işlemcili bir ekran kartı 256 lık ötekinden daha fazla performans verecektir donanım bileşenlerine bağlı olarak.
Ancak en önemli şey senin bu işe ne kadar para ayıracağındır.
bit olayı elbette önemli fakat 9800 yongası ile 9600 yongası arasında bariz farklar var ve bu bir farkını kapatıyor. ayrıyetten Pro serisi XT lerden baya bir iyi. 3DMark testleri sonucu....
PEKİ 2 SENE SONRA OYUNLAR 256 MB İSTEDİĞİ ZAMAN BEN 128 MB 9800 PRO İLE NE YAPACAĞIM
128mb geforce2mx ekran kartı olan birisi 128mb radeon 9800xt gibi bir ekran kartının oynatabileceği tüm oyunları oynatır diyemeyiz.64bit geforce 4mx ile 128bit geforce4mx arasında tabiiki 128bit daha kaliteli grafikler sunar.belleklerin 64 veya 128 bit olması da hız açısından önemlidir.
Hızlı bir ekran kartının olması tüm oyunları oynatabileceğin anlamına da gelmez.
Tüm kriterleri göz önüne aldığımda 9800proyu tavsiye ederim.Grafik çekirdeğinin özellikleri en önemlisidir.
BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER PEKİ AMA BU EKRAN KARTINI DAHA ÖNCE KULLANAN YOK MU TECRÜBE AÇISINDAN YANİ