kardeşler daha önce forumda yazmıştım.!! ama fakat lakin..
tam olarak cevap alamadım?şimdi bir daha soruyorum?????????????????
eğer yardımda bulunursanız çok sevinirim....
bilgisayarımın geçmişi:
benim bilgisayar karne hediyesi olarak 2000 yılın da alındı...teknoloji ilerledikçe,
(yıl 2005-2008)biraz kasıntı yapmaya başladı sonra bir kaç kez servise gitti!!!!
bilgisayar yavaşlıyor diye bizde 64 mbyt lık ekran kartının yerine 512 mbyt lık taktırdık
(paylaşımlı).ram 'ide 1 GB lık taktırdık.eskisinden biraz daha iyi oldu ama yıllar geçtikçe bilgisayar gene yavaşlıyor..
sizden yardım istememin nedeni elimdeki anakart ile ram i kullana bilirmiyim???
yada sadece ekran kartını kullana bilirmiyim.yeni bir pc toplamak değilde kasanın içindeki parçaları değiştirmek istiyorum????????
isterseniz bilgisayarın bütün özelliklerini ayrıntılı şekilde veriyim???????
Allah rızası için fakire bir yardım!!!!!!
Krdşm 2000 yılında alınmış bi makinenin ana kartı fazla iş yapmaz.
İş Yapmaz Dediğimdeki Kast Bilgisayarını Senin İstediğin Performansa Parçalar Takamassın
Sen Ver Bakalım Bilgisayarın Tam Özelliklerini
işletim sistemi: microsoft win. xp profess.(5.1,Yapı 2600)
sistem üreticisi:(lazımolursa):GBT
sistem modeli:AWRDACPI
BIOS:Award Modular BIOS v6.00PG
işlemci:ıntel(R)pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz (2CPUs)
bellek:1024 mb ram
ekran
ad:NıVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS
dac:ıntegrated RAMDAC
top.bellek:512.0 MB
geçerli görüntü modu:1024 x 768(32 bit) (60 Hz)
olmassa kardeş bana sadece kasa toplama yaparmısın?maliyeti fazla olmıyacak şekilde ve teknoloji ilerledik çe çok geri kalmıyacak şekilde çok. (memnun olurum)
kardeşim inan bana bir işe yaramz
Anakart:
http://www.exa.com.tr/gigabyte/a ... 0us3-328-10093.html
İşlemci:
Bellek:
Ekran Kartı:
Güç Kaynağı:
HDD
Dvd, kasa, vesayire eskilerini kullanabilirsin yada güç kaynağı yerine bu kasa+güç kaynağını alabilirsin;
Başlığı değiştirmeni tavsiye ediyorum, ayrıca başka bir konu açtıysan oradan devam etmen daha doğru olurdu.
Krds Afedersin Afk dım Tavsiye Olarak Her Bütceye Uygun Pc
http://www.casper.com.tr/UrunDetay.aspx?intStockNo=929
valla kısıtlı bütçelere babalar gibi makine...
masrafyapmak istemiyorum diyorsan ekran kartı için asus m78 çipsetli anakart ile athlon II x2 240 kullanacaksın olacak bitecek daha ucuzuda imkansız durumda. bu anakart senin birçok isteğini yerine getirebilir 512 mb ekran kartı var paylaşımlı üzerinde 2 gb ram taktınmı sorun kalmaz. elindeki ekran kartı baya bir eski yeni oyun açman imkansız hep sorun yaşatır ram ddr1 oda olmaz en düşük ddr2 lazım işlemcide en ucuza en yüksek performans bu amd lerden alırsın ancak intelde performans alabileceğin işlemciler bir hayli uçuk durumda.
2000 de alınan makinenin anakartı ve dolayısıyla bios u miadını doldurmuştur hocam. artık teknolojik yeniliklerden geri kalmıyım dersen yeni almanın zamanıdır. ama rami belki kullanabilirsin