Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ve ne olur bana yardım edin.Ben bu sorunumla bayadır uğraşıyorum ama bi türlü yanıt bulamadım sizin sitenize göz attım ilgilenen çok.bilgisayarın özelliklerini aşagıya yazıcam.gelelim soruna: Şimdi benim PC önce vista home premium du normal masa üstündeyken arada bir ekran karaması hele oyun hiç oynayamıyordum ki ben oyun hastasıyım...oyunlara girdiim zaman sürekli ekran kararıyor sonra geri gelio bu hep tekrarlıyor..benim afam attı tabii sonra XP ye çevirdim normal nette gezinirken masaüstü fln pc süper ama oyunlarda gene aynı sorun yani herhangi bir grafik prgramına girdiim zaman hep ekran kararıyor sonra gelio hep aynı tekrarlıo düşünün google eart bile calıstırmıo ama pc normalde canavar gibi grafiklik bişi olduu zaman kilitleniyor nerdeysee BEN OYUN OYNAMAK İSTİYORUM ben anlamıyorum internet cafelerde 256 mb ekran kartı var her oyun rahatlıkla calısıyor bende 512 var oynayamıyorum:S:S işte benım sorun bu arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİÇN YARDIM EDİN belki siz yardımcı olabilirsiniz aranızda bu sorunu yasayan var lütfen cvplasnn herkess yardımlarınızı bekliyorum...
WİNDOWS XP PROFESSİONAL
İntel pentium 4 CPU 3.40 GHz, 1024 RAM Ati Radeon x550 512 mb ekran kartı
240 W power supply daha baska ne yazmalıyım bilmiyorum..?? CVP BEKLİYORUM...