yaa benim sorunum varda ben resimli anlatım yaptımda bu siteye resimleri koyamadım bloğuma koydm lütfn linke tıklayp sorunumn çözümünü buraya yazın..(windows 7)
Allahını seven yardım etsin yaa
Resimlerden hiç birşey anlamadım ama wireless kartın usb.. herneyse devredısı olabılır etkınlestır ağ bağlantılarımdan..
Bildiğimiz gibi, Eğer Wireless-N 802.11n önemini Destek Network biliyorum. Hatta bu biraz sizin en son İşletim Sistemleri içinde Windows Vista ve Windows gibi Wireless N etkinleştirmek için bilmezsin 7 çünkü, Biz hemen bu özelliği sağlayan bilmek geldi. Genellikle, Wireless-N 802.11n ağ desteği varsayılan olarak etkin olacak. Onunla etkinleştirerek veya devre dışı bırakarak oynamak istiyorsan, Aşağıdaki adımları takip edin.
Etkinleştirilmesi ve özelliği devre dışı bırakarak sadece bir Dondurma yemek gibidir.
[/url]
Bu makalede, biz bir varsayım ile adımları vermiş olduğum bir Wireless-N (802.11n) ağ bağdaştırıcısı bilgisayara takılı.
Şimdi, şimdi başlayalım.
Her zamanki gibi •, Denetim Masası ile başlayan. Başlat Düğmesi ve sonra Denetim Masası'nı seçin.
• Şimdi, Sistem ve Denetim Masası Penceresi açılan Bakım seçeneği.
Bundan sonra •, Eğer Sistem Bakım Penceresinden Aygıt Yöneticisi seçmek zorundasınız.
• hatırla, Eğer idareci parola girmek zorunda, İstendiğinde eğer.
• Şimdi, Yukarıdaki adımları zorluk hissediyorum; sadece "Windows Key basın" ve "R Key" "Run Command Window açmak için".
• Sonra, Tamam sekmesine basın "devmgmt.msc" ve tıkırtı, Bilgisayar Aygıt Yöneticisi'ni açmak için çalışma kolaylaştırmak için.
• Şimdi, Eğer seçimi genişletmek için Ağ Bağdaştırıcıları kategoride çift tıkırtı üstünde zorunda.
genişleyen sonra •, sadece ayağa uygun Kablosuz Adaptör almak ve ardından Eylem Menü Çubuğu seçin.
• Şimdi, Özellikleri Eylem menüden seçmek.
• Bunun yerine, Ayrıca Özellikler sekmesinde açabilirsiniz, sade bir şekilde doğru uygun Sürücü tıklayıp Özellikler seçeneğini seçerek.
• Şimdi, Özellikler Penceresinden Gelişmiş sekmesine geçin açık.
• Burada el ardından Aşağı Ok tıklayın 802.11n Mod'u seçin ettik ve etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak oynamaya başlayabilirsiniz.
[url=http://www.online-free-tips.com/wp-content/uploads/2010/03/HowToEnableWirelessN_InWindowsVistaAndWindows7.jpg]
görüntüdeki Wireless N adı • Bilgisayar Bilgisayar değişir.
• Sonra, Kablosuz gerçek adını Kablosuz Cihaz Bilgisayar yüklü bağlıdır.
doğru seçtikten sonra •, OK butonuna tıklayın.
• Şimdi, başarıyla Bilgisayar Wireless N etkinleştirdikten sonra siz Yöneticisi ve Denetim Masası Penceresi Aygıt kapatabilirsiniz.
yardım etmeyenler Allahını sevmeyenlerden mi oluşuyor anlamadım ?