AllMyNotes Organizer Portable [14.09.2011]

CHIP Online
14-09-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

AllMyNotes Organizer, büyük miktarda rastgele veriyi yönetmeyi amaçlar. Araç sayesinde verileri esnek bir hiyerarşi içinde saklayabilir, onu parola ile koruyabilir ve en önemlisi içerisinde hızla gezinebilir, arama yapabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

AllMyNotes Organizer, büyük miktarda rastgele veriyi yönetmeyi amaçlar. Araç sayesinde verileri esnek bir hiyerarşi içinde saklayabilir, onu parola ile koruyabilir ve en önemlisi içerisinde hızla gezinebilir, arama yapabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumAllMyNotes, veri yönetimi için alternatif bir konsept sunar. Sunulan birkaç basit araçla (notlar, tablolar, alarmlar, işaret kutuları, vs.) bilgilerinizi istediğiniz bir yolla oluşturabilirsiniz! Kısıtlamalarla, kısıtlı alanlarla artık karşılaşmayacaksınız!Anahtar özellikler:Rastgele verileri hiyerarşik olarak düzenleyin.
Zengin metin düzenleme özellikleri.
Çok hızlı evrensel arama.
Gelişmiş veri depolama biçimi (4GB'dan büyük dosyaları destekler, çok hızlıdır, veriler 1800-bit veri şifrelemeyle korunur)
Alarmlar.
Entegre parola oluşturma aracı.
Çift tıklayarak telefon araması yapma (Skype veya herhangi bir voip uygulaması ile).
Veri erişimi/düzenleme için ücretsiz sürüm.
20'den fazla dile çeviri.
daha fazla özellik


Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: AllMyNotes Organizer Portable