her zaman selçuk abi açıyor şimdide ben açayım dedim türkiye almanya maçı sonuçları ne olur?
kim yener?
bence yine son dakikada yereriz yada yüreyim yenmelerini istiyor
her zaman selçuk abi açıyor şimdide ben açayım dedim türkiye almanya maçı sonuçları ne olur?
kim yener?
bence yine son dakikada yereriz yada yüreyim yenmelerini istiyor
Her zaman dediğim gibi son dakkanın insanlarıyız we gerçekden bir mucize harika bir maçdı asla unutulmayacak maçlardandı türkiyeyi tebrik ediyorum inanıyorum bu sewinçle we azimle almanyayı da yeneriz.AMİN...
ewet seninde dedigin gibi türkler son dakkikanın adamları aslanım (isteyen kanaryam diyebilir) semih te bunun en büyük göstergesi
Wallahi bu saatden sonra takım ayırt etmek yanlış olur herkesin yani bütün türk oyuncuların başarısı.
İnşaallah Almanları da yeneriz.İnşaallah onları da deviririz.Amiin!!!
GaMeRrWallahi bu saatden sonra takım ayırt etmek yanlış olur herkesin yani bütün türk oyuncuların başarısı.katılıyorum ben sadece espiri yapmak istedim umarım yanlış anlaşılmamışımdır.Son Düzenleme: waybe ~ 21 Haziran 2008 00:51
gününü yazmamışım 25 hazıran 21:45 olması lazım milli takıma başarılar diliyorum(diliyoruz)
Arkadaşım Türkiye İle Acılan Her Konuya . Allah'ın İzniyle.70 Milyonun Destegiyle Ve Duasıyla Kazanırız(Diye Başlıyorum) Sırtımız Yere Gelmez. İnşaalah, Almanya Macımızda İse Resmen Taktik Ve stareteji Savaşı Olacak. İnşaalah Almanyaya Dur ! Diyen Biz Oluruz !
Kazanırsak yine kilolarca bal akıtarak kazanırız
Bu sefer emin değilim!Alman savunması güçlü, forvette Ballack falan zor. Arda, Tuncay, Emre yok...
Ballack ı hakan Balta veya Servet tutabilir.
Sabri'ye çok iş düşecek. Soldan yanlış hatırlamıyorsam Podolki geliyor.Hamit veya Kazım geiye dönerek oynaması lazım.
Kontur atak yapmalıyız.
Bal üretimlerini artırsak iyi olur :)
bence bu bile başarı yani kim ne derse desin kadroya bir baksanıza herkesin ya cezası yada sakatlığı almanya yı yeneriz onlarda ağlayarak evlerine gider
Selçuk İslamoğluHırvat maçının 3 katı bal lazım bu sefer :Yeter mi ki?
maçı cumaya aldırsak iyi olur aslında :)
tuncabYeter mi ki?Arılara kuvvet
Oluk oluk akmazsa bende Borga degilim.. Hırvatlar yener dedim Semih son sn gölü nasıl attı hala aklım almıyor.
Almanya macı da boyle olursa bır musluk yaptırıcam sirf bal akıtan...
Oyun olsa pixel hatası oluyor dersin nasıl geçirdi ikisinin arasında
arkadaşlar son dakika haberi veriyorum a milli lerimizin yedek kalecisi oynayacakmış ama kaleci degil oyuncu olcakmış oyuncumuz kalmadı için 13 oyuncumuz var ama 3 degişikligi kullanmak zorunda kalırsak yedek kalecimiz oyuncu olcak
semih , hakan ,ve bir oyuncumuz(emre olabilir) daha sakatmış saklanmış ama oynuyacaklarmış yani heran 1-2 oyuncu eksik oynayabiliriz yedek yok yedek kalecilerimizde oynayacak büyük ihtimalle
o sakatı empe belözoglu diye biliyorum ben yanlışda olabilir ama :S
Türkiye eğer Almanya'yı yenmek istiyorsa, ilk 30 dakika gol yememesi lazım. Tamamen defans ilk 30 dakka, sonraki 60 dakika da ne olursa olsun pres ve atak. Almanlara karşı ilk 30 dakika çok tehlikeli, sonra çözülüyorlar. Onlarında bizim gibi çok iyi defansları yok.