Ben prıson break izliyorum da Leptapta alt yazı çıkıyor.
Masaüstünde çıkmıyor bu Leptap ile Masaüstü arasındaki şeyle alakalı değil alakalı olduğu şey Leptap da olup M.Üstünde olmaya program mı var ???
Sizce ne ???
Yazdığınız dili anlamak pek kolay değil ama anladığım kadarıyla cevap vereyim:
Masaüstü bilgisayarınızla "laptop"ınızda kullandığınız program aynı mı? Eğer aynıysa kullandığınız codec pack'ler aynı olmasa gerek. Masaüstü bilgisayarınıza laptop'ta kullandığınız codec pack'i veya K-Lite Mega Codec Pack'i kurun. Sorununuz çözülecektir.
video ve altyaazı dosyasının adı aynı olması lazm power DVD'de izle çıkar
Filmin srt dosyası masaüstü pc de olmayabilir. Film ile srt dosyası aynı klasörde olmalı. Bu şekilde izleyebilirsin. Birde faraone41 dediği gibi power dvd kullan derim
masaüstüne gom playeri kur ve altyazı dosyasıyla videoların adını aynı olacak şekilde düzenleyip bir klasöre at daha sonra gom playerle videoları açtığıda altyazıyı otomatik olarak tanıyıp filme ekliyecektir
* altyazının uzantısı sub da olsa txt de olsa farketmez, altyazıyı sürükleyip pencereye bırakırsanız, altyazı-film ismi aynı olma zorunluluğu ortadan kalkmış olr
alt yazıda problem istemiyorsan kesinlikle gom player i kurmalısın...
ya biton yazılım ve yöntem önerilmiş; biçok yerde bende diğer çoğu kişide K-Lite Mega Codec Pack'i önerdik, öneriyoruz. yükle-unut bir yazılım bu; tamamen wmp ile çalışabiliyor kesmezse içinde media player classic var. ayrıca dünyadaki ses ve video formatlarının %99'unu destekliyor. tüm altyazı vs. ayarlarıda otomatik olarak gelmekte.
gom yada KMPLAYER in içinde codec ler zaten mevcut.hiç gerek yok diğer paketlere.eğer alt yazı dosyası yoksa bir filmin K-LİTE CODEC PACK ile nasıl açacaksınız?zaten GOM player açamıyor,srt,sub olmadanl.favorim KM player(KOREAN MEDİA PLAYER)2-GOM PLAYER 3-MP CLASSIC.4-ZOOM PLAYER..
ya alakasız olcak ama bu adem'in niki niye turuncu? öyle bi özellik varda ben mi görmedim yoksa ne ayaksın olm sen?
ya alakasız olcak ama bu adem'in niki niye turuncu? öyle bi özellik varda ben mi görmedim yoksa ne ayaksın olm sen?benim forumda yerim değerlidir de ondan turuncu..adamına göre anlarsın ya;)UĞUR seninde
Uğur.UK kırmızı görünüyor.sen göremeye bilirsin belki.bende de turuncu gözükmüyor;)..
http://www.turkcealtyazi.org/mov/0455275/prison-break.html
İndirsezon paket halinde alt yazılar var.Gom player ,KmP yada diğer oynatıcılarda(hepsinde değil) sadece filmi başlatınca gerekli alt yazıdosyasını mouse ile filmin üzerine götür.